S přechodem na 3GS mě naštěstí přestaly trápit problémy s velmi častými výpadky signálu GPS, takže jsem se mohl vrátit k intenzivnímu používání navigace v iPhonu. K Navigonu jsem přikoupil hned po uvolnění iGo My Way a po najetí cca 1.000 km přidávám pár (čistě subjektivních) postřehů:
- Kvalita příjmu signálu GPS je stejná jako v Navigonu, tedy pokud vám vše funguje v Navigonu, bude i v iGo (a naopak).
- Navigace iGo je vysloveně jednoduchá. Kromě základních vlastností se nedá téměř nic "fajnovějšího" nastavit, nejsou průjezdní body (ani jeden), není navigace na souřadnice, není možné uložit trasu. To na druhou stranu přináší velmi nekomplikované ovládání a používání.
- Start aplikace a odezva programu na vše, co se děje, je (na 3GS) okamžitá.
- Za celou dobu ani jedno "zatuhnutí"
- Velkou výhodou (alespoň pro mě) je možnost nastavit si měřítko přiblížení mapy a to dokonce ve třech úrovních (Navigon je minimálně ve městech příliš "daleko" a nelze to nijak ovlivnit).
- Velmi dobře a (minimálně pro mě) řádově lépe zvládá vlastní plánování trasy, navržené trasy jsou daleko logičtější než u Navigonu. Navíc je na jedné obrazovce možné provést kontrolu všech čtyřech různých typů výpočtu trasy (rychlá, ekonomická, krátká, snadná). U každého typu je uvedena vzdálenost, čas jízdy a celá trasa je zobrazena v mapě. Takže se lze během pár vteřin rozhodnout, jakou cestou se vydat. Tato funkce mně překvapivě nahradila chybějící průjezdní body, kterými jsem vždy pouze napravoval špatný výpočet trasy.
- Zmíněné "omalovánky" způsobené zobrazováním 3D budov ve velkých městech lze velmi jednoduše vypnout. Vlastní navigování je v pořádku, neobsahuje žádné chyby a nechybí nic důležitého (včetně navigace v pruzích).
- iGo umí ukázat i kvalitu příjmu GPS signálu. Sice jen na úvodní obrazovce, ale díky alespoň za to. Navíc ale obsahuje velmi důležitou drobnou funkci, která je celkem dobře "skrytá". Pokud budete mít za pomalejší jízdy čas se věnovat navigační obrazovce, uvidíte kromě aktuální polohy (standartně zobrazené jako modrá šipka) i malinkou černou tečku. Tato tečka zobrazuje okamžitou polohu tak, jak ji iGo obdrželo z GPS chipu. To je vynikající informace a mně pomohla odhalit asi největší problém GPS chipu v iPhonu, kterým je brutálně silně nastavená statická navigace. Pokud totiž popojíždíte ve větším městě pomalejší rychlostí (a dle mého hrubého odhadu je to téměř do 30 km/h od zastavení), tak černá tečka prostě stojí. Takže pokud dojedete na křižovatku, tam zastavíte (např. kvůli dání přednosti), odbočíte a pak pokračujete kvůli hustotě provozu pomalu dál, tak je konec s navigováním až do okamžiku, než se skokově změní poloha a navigace může navigovat. Je to jasně vidět díky té černé tečce a také díky podstatně většímu měřítku, než má Navigon, kde se to jaksi "ztrácí". To je podle mého názoru hlavní důvod, proč bude mít TomTom vlastní GPS chip a nehodlá spoléhat na chip v iPhonu, protože speciálně ve větších městech s velkým množstvím těsně za sebou následujících odbočeních stále koukám na "duplicitní" TT GO 930.
- Autoři iGo umístili na adrese
http://www.igomyway.com/en/ velmi kvalitní informace o navigaci včetně vyčerpávajícího návodu (73 stran!). To je rozdíl proti Navigonu, kde je zcela "ticho po pěšině".
- Celkově pro mě osobně zvítězilo iGo a to především pro možnost změny měřítka mapy při navigaci, rychlé rozhodnutí mezi různými typy výpočtu trasy a zobrazení informace o tom, co se "děje s GPS chipem". A vzhledem k tomu, že TomTom bude mít vlastní a kvalitnější GPS chip, tak předpokládám, že pro ty, co navigaci fakt potřebují pro pohyb v neznámých velkých městech a nikoliv pouze na pohyb po notoricky známých cestách (plus 1x ročně dovolenka) bude TT jasná volba. Potenciál 3GS-ka je totiž brutální a pokud přijde TT i s MapSharem, aktualizací map a ev. i s nějakým způsobem příjmu dopravních informací, tak osobně nevidím důvod pro existenci další PND krabičky.

iPhone 6 64GB O2; iPad Air 2 64GB; MacBook Pro 15"; MacPro, iMac 27" Core i5 3,1 GHz