Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

quak píše:Jediné co nefunguje je posouvání na další/předchozí skladbu prostřednictvím tlačítek na BT sluchátkách, iPhone na to bohužel nereaguje.

Už jen aby nějak doplácli WE + EE, aby to bylo použitelné spolu a budu naprosto happy
 Už jen aby nějak doplácli WE + EE, aby to bylo použitelné spolu a budu naprosto happy 

v nastaveniach to mam zapnute, sipky dolu na obrazovke sa mi zobrazia, no takyto screen nie
 v nastaveniach to mam zapnute, sipky dolu na obrazovke sa mi zobrazia, no takyto screen nie  ale je to mozne, ze to ukazuje len na niektorych usekoch dialnic, tak sa chcem len tak pre zaujimavost spytat ci uz niekomu zobrazilo radenie sa do jazdnych pruhov takymto sposobom
 ale je to mozne, ze to ukazuje len na niektorych usekoch dialnic, tak sa chcem len tak pre zaujimavost spytat ci uz niekomu zobrazilo radenie sa do jazdnych pruhov takymto sposobom 

mne ukazuje len tie sipky ak by dakto vedel o dakom useku kde to zobrazuje skusim to dat ako simulaciu ci to pojde
 mne ukazuje len tie sipky ak by dakto vedel o dakom useku kde to zobrazuje skusim to dat ako simulaciu ci to pojde  dik a ozaj vsetkym veseleho Silvestra
 dik a ozaj vsetkym veseleho Silvestra  a maleho bolihlava
 a maleho bolihlava 

ktovie preco
 ktovie preco  ale aspon viem, ze to funguje
 ale aspon viem, ze to funguje 

a prinasa nieco zaujimaveho traffic info sa zide, aj ked to bude "sosat" data z operatora a ludia budu somrat, ze to bude v zahranici nepouzitelne, ale kolko dat to stiahne? budu to radovo KB a kto nebude chciet jednoducho si to vypne, no zacina sa mi pacit ako chcu vyuzit aspon trochu potencial iPhonu aj ked trochu "opakuju" po Navigone, ale rozhodne to zvysi konkurenciu medzi navigacnymi aplikaciami pre iPhone v tom clanku co sem dal Golf pisu, ze tento rok by sa chceli zamerat na funkcie, ktore by boli "site" priamo na iPhone, co sa mi paci
 a prinasa nieco zaujimaveho traffic info sa zide, aj ked to bude "sosat" data z operatora a ludia budu somrat, ze to bude v zahranici nepouzitelne, ale kolko dat to stiahne? budu to radovo KB a kto nebude chciet jednoducho si to vypne, no zacina sa mi pacit ako chcu vyuzit aspon trochu potencial iPhonu aj ked trochu "opakuju" po Navigone, ale rozhodne to zvysi konkurenciu medzi navigacnymi aplikaciami pre iPhone v tom clanku co sem dal Golf pisu, ze tento rok by sa chceli zamerat na funkcie, ktore by boli "site" priamo na iPhone, co sa mi paci  no uvidime a nechame sa prekvapit
 no uvidime a nechame sa prekvapit

masklin píše:Ano jede pěkně, tedy pokud ty jedeš pěkně. Jestli jezdís sekaně tak máš smůlu.
 vtipné, děkuji
  vtipné, děkuji  

, ovládání iPodu se přestěhovalo nahoru a zmizel stavový řádek
 , ovládání iPodu se přestěhovalo nahoru a zmizel stavový řádek 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé