Takže Navigon testován na trase dlouhé cca 2x 950 km (ČR - Chorvatsko). Navigace mne vedla spolehlivě, přesně kudy jsem chtěl (samozřejmě člověk si musí v autě chvíli sednout a cestu si naplánovat dle svého požadavku, obzvláště, pokud z Chorvatska vedou do ČR tři oblíbené trasy...).
Cestou tam jsem narazil hned na první problém -> Navigace ne a ne chytit signál GPS. Telefon byl v letovém režimu, poté, co jsem letový režim vypnul, ihned signál naskočil (?? vypíná se tedy při letovém režimu i příjem GPS ??), poté už vše v naprostém pořádku. Jediné, co mne deptalo je nemožnost nic za jízdy přenastavit, tlačítka jsou titěrná a možnost zvyšovat hlas navigátorky pouze pokud žvatlá, je při 140 km na dálnici celkem o držku.. mno, přežil jsem..
Nicméně za jízdy se nemá na tohle šmatlat, takže to se nechá prominout. Jinak navigaci hodnotím velmi pozitivně, jen cestou zpátky v hustém lese za deště vypadával celkem často signál GPS, ale to byla skutečně jen dočasná záležistost, za kterou imho stojí kvalita GPS čipu v iPhone.
Úplně mne dostalo navádění do jízdních pruhů na dálnicích, ale i větších silnicích, je to funkce k nezaplacení (na rakouských a slovinských dálnicích povětšinou v tom úúúžasném 3D zobrazení

).
Jak jsem psal tady v diskuzi předtím, Navigon s iPhonem jsem měl půjčený od kamaráda, hned po příjezdu jsem si jej zakoupil i do svého iPhonu. Za tu cenu se 100% vyplatí.