Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Vyzkoušeno, funkční stejně jako v minulé verzi...
  Vyzkoušeno, funkční stejně jako v minulé verzi...

COVERAGE: Andorra, Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Estonia, Germany, Great Britain, Italy, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Hungary, Malta, Monaco, Norway, Poland, Portugal, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, the Republic of Ireland, the Netherlands, the Canary Islands, the Vatican City, Russia up to the Ural mountains (33%), Bulgaria (54%), Latvia (63%) and Croatia (42%, including major cities and coastal areas).

ziadny rozsirujuci balicek sa nekona, v appstore su uplne 3 rozdielne app: eastern, western a Europe. Ak si si uz jedno z nich kupil mozes si kupit druhu, ale ziadny "update" sa spravit neda.
 ziadny rozsirujuci balicek sa nekona, v appstore su uplne 3 rozdielne app: eastern, western a Europe. Ak si si uz jedno z nich kupil mozes si kupit druhu, ale ziadny "update" sa spravit neda.

len pockam kym to bude v polskom store
 len pockam kym to bude v polskom store

)
 )

Ale zajimaji me jeste dve veci u Tom Toma:
  Ale zajimaji me jeste dve veci u Tom Toma: Cili:
   Cili: Aktualizace jsou zatim zdarma, nikdo ale nevi, jak jeste dlouho. Stejne jako u TomToma.
 Aktualizace jsou zatim zdarma, nikdo ale nevi, jak jeste dlouho. Stejne jako u TomToma.

)
)

ls8 píše:A kde jsi zjistil, ze na Navigon jsou aktualizace "neomezene zdarma"?Aktualizace jsou zatim zdarma, nikdo ale nevi, jak jeste dlouho. Stejne jako u TomToma.

. Mimochodem jsem tam dal i odkaz, ze kterého jasně plyne, že téměř všichni v tomhle mlží a asi čekají na chování konkurence...
 . Mimochodem jsem tam dal i odkaz, ze kterého jasně plyne, že téměř všichni v tomhle mlží a asi čekají na chování konkurence... Souřadnice jsem za 10 let potřeboval snad jen dvakrát, takže také pro každého to není kritériem (a existuje na to finta, ale to by se muselo hledat a nebo číst). A těm popisným či orientačním číslům Navigonu můžeš téměř ale věřit...
  Souřadnice jsem za 10 let potřeboval snad jen dvakrát, takže také pro každého to není kritériem (a existuje na to finta, ale to by se muselo hledat a nebo číst). A těm popisným či orientačním číslům Navigonu můžeš téměř ale věřit...

Prozrad jak se da navigovat v TT na presny bod, ktery si najdes predem na nejake mape - Google, seznam, ...
   Prozrad jak se da navigovat v TT na presny bod, ktery si najdes predem na nejake mape - Google, seznam, ...   

...
 ...

Jde to, nebo nejde?
  Jde to, nebo nejde?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé