Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

juramac píše:Pokud ma nekdo pocit, ze ma spatny signal GPS , zkuste tento postup :
http://navigonuk.custhelp.com/cgi-bin/n ... _topview=1

Tomas69 píše:....
Otazka znie: Použiva teda navigon pristup na internet počas navigovania, alebo nie?...
Tomas69 píše:Ja viem že navigon nepoužíva inernet na navigovanie....

Golf píše:bodka > Z tohohle bych Navigon nevinil (ani u Sygicu nejsou na tom všichni se signálem nijak extra), TomTom se právě proto tuhle záhadu snaží obejít právě tím držákem... Ale část lidí to připisuje WiFině...

bodka píše:...je otazne, ci bude fungovat s inymi navigacnymi sofvermi

Tomas69 píše:Môžete mi niekdo poradiť? Včera som bol zo Slovenska v Česku a použival som navigon. Na internete som nebol, zrušene som mal 3G, Datový roaming, Zdielanie internetu, Wi-fi, a Navigon som použival asi 15min. Celkovo som bol v CZ asi 60min.
A dnes mi prišla sms "v ramci služby pristup na internet ste presiahli viac ako 5MB dat (1 MB = 3,92 EU) " Len v CZ. Na Slovensku možem ešte sťahovať 600 MB dat.
Otazka znie: Použiva teda navigon pristup na internet počas navigovania, alebo nie? Inač si tych 5 MB=500 czk neviem vysvetliť.
T-mobile mi nevie (nechce) nič povedať - mam počkať na fakturu

juramac píše:Bohuzel, navigovani na souradnice Navigon pro iPhone neumi a podle dostupnych info nebude umet ani po updatu. Take mi to docela chybi....

bodka píše:juramac píše:Pokud ma nekdo pocit, ze ma spatny signal GPS , zkuste tento postup :
http://navigonuk.custhelp.com/cgi-bin/n ... _topview=1
tak som sa tento navod odhodlal vcera vyskusat - bohuzial ziadna pozitivna zmena
doma (balkon 10.poschodie, priamy vyhlad na juh) stale signal GPS nechytim,
teraz som si viac ako isty, ze bud:
- je chyba v Navigone
- alebo ine aplikacie (Maps, GPS info) pouzivaju na vyhladanie polohy aj ine udaje k zisteniu polohy, pretoze na oboch zmienovanych sa moja poloha objavi do 4 sekund a je totozna, i ked nie uplne presna
po restor z backupu vsetko OK, az na postu, konta sa zachovali, ale nepamalo si ktore spravy uz boli v minulosti nacitane, takze prival cca 1600 sprav zo serverov (okrem konta na ktorm pouzivam IMAP)

paia píše:malinkej dotázek, možná je to ptákovina, ale nikde nemůžu najít, jak zadat GPS souřadnice. umožňuje to vůbec?

iPhone 5c 16GB
iPad (3rd gen.) 32GB
Apple TV (3rd gen.)
Mac mini 2009 2.26GHz 4GB RAM 64GB SSD
iPhone 5c 16GB
iPad (3rd gen.) 32GB
Apple TV (3rd gen.)
Mac mini 2009 2.26GHz 4GB RAM 64GB SSD
iPhone 3G 8GB, 3.1.3 JB, T-Mobile
iPhone 4S 16GB, 6.1 JB
iPhone 3G 8GB, 3.1.3 JB, T-Mobile
iPhone 4S 16GB, 6.1 JB

juramac píše:EDIT : Ten update je v updates? jak je veliky?.......

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé