Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
juramac píše:Pokud ma nekdo pocit, ze ma spatny signal GPS , zkuste tento postup :
http://navigonuk.custhelp.com/cgi-bin/n ... _topview=1
Tomas69 píše:....
Otazka znie: Použiva teda navigon pristup na internet počas navigovania, alebo nie?...
Tomas69 píše:Ja viem že navigon nepoužíva inernet na navigovanie....
Golf píše:bodka > Z tohohle bych Navigon nevinil (ani u Sygicu nejsou na tom všichni se signálem nijak extra), TomTom se právě proto tuhle záhadu snaží obejít právě tím držákem... Ale část lidí to připisuje WiFině...
bodka píše:...je otazne, ci bude fungovat s inymi navigacnymi sofvermi
Tomas69 píše:Môžete mi niekdo poradiť? Včera som bol zo Slovenska v Česku a použival som navigon. Na internete som nebol, zrušene som mal 3G, Datový roaming, Zdielanie internetu, Wi-fi, a Navigon som použival asi 15min. Celkovo som bol v CZ asi 60min.
A dnes mi prišla sms "v ramci služby pristup na internet ste presiahli viac ako 5MB dat (1 MB = 3,92 EU) " Len v CZ. Na Slovensku možem ešte sťahovať 600 MB dat.
Otazka znie: Použiva teda navigon pristup na internet počas navigovania, alebo nie? Inač si tych 5 MB=500 czk neviem vysvetliť.
T-mobile mi nevie (nechce) nič povedať - mam počkať na fakturu
juramac píše:Bohuzel, navigovani na souradnice Navigon pro iPhone neumi a podle dostupnych info nebude umet ani po updatu. Take mi to docela chybi....
bodka píše:juramac píše:Pokud ma nekdo pocit, ze ma spatny signal GPS , zkuste tento postup :
http://navigonuk.custhelp.com/cgi-bin/n ... _topview=1
tak som sa tento navod odhodlal vcera vyskusat - bohuzial ziadna pozitivna zmena
doma (balkon 10.poschodie, priamy vyhlad na juh) stale signal GPS nechytim,
teraz som si viac ako isty, ze bud:
- je chyba v Navigone
- alebo ine aplikacie (Maps, GPS info) pouzivaju na vyhladanie polohy aj ine udaje k zisteniu polohy, pretoze na oboch zmienovanych sa moja poloha objavi do 4 sekund a je totozna, i ked nie uplne presna
po restor z backupu vsetko OK, az na postu, konta sa zachovali, ale nepamalo si ktore spravy uz boli v minulosti nacitane, takze prival cca 1600 sprav zo serverov (okrem konta na ktorm pouzivam IMAP)
paia píše:malinkej dotázek, možná je to ptákovina, ale nikde nemůžu najít, jak zadat GPS souřadnice. umožňuje to vůbec?
juramac píše:EDIT : Ten update je v updates? jak je veliky?.......
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé