No tak teď se dá konečně mluvit o "navigaci", celkem se snažili a doplnili již avizované funkce. Názvy ulic, víc informací na ploše (jde vypnout), plánování a ukládání tras offline, přibyly radary (upozornění "pozor, nebezpečné místo", aktuálnost ale na první pohled nic moc, hlavně bez JB nelze upravovat)... No a čeština (ženský hlas).
Stále mi to dělá dole na Radlické tu smyčku (od ČSOB - které tam mimochodem není, je tam namalované stále parkoviště P+P - když se jede dolů, tak se odbočuje doprava na Jižní spojku, nikdy to nebylo nijak omezené a Navigon mě tvrdošíjně žene vlevo a po 300 m se otočit do protisměru, a tady se otáčet třeba ve špičce není žádný med a navíc budu za vola), tohle tedy neopravili... A narazil jsem na tu smyčku ještě někde, ale to už si nepamatuji kde to bylo...

Celkem se těším na TomToma, protože po nějaké době používání nejsem, mimo jiné, spokojený s trasami, dohadovat se s Navigonem o nejkratší či nejrychlejší trase mě nebaví, a to jenom protože to znám, tak vím že si nezajedu, kudy je to nejen nejrychlejší a nejkratší (a to neberu zkratky vedlejšíma uličkama), jet podle něj o dvacet minut déle a najet o šest, sedm kilometrů po Praze víc není problém (viz dnes cesta z Ohrady na Pobřežní). Takže opravdu mu dávám šanci do příchodu TomToma (iGo mě nebere), pokud bude TT standart jako všude, tak není co řešit a po několikáté se k němu vrátím...
Zatím podle všeho nejlepší navigace (i přes nedostatky, navigování na souřadnice jsem zatím nepotřeboval) pro iP

A za 75 Eur, no neberte to...