Dava píše:...kdyz si udelam registraci na US, tak pak bude problem s jazykovou lokalizaci, ne?
Tak přesně tahle otázka mě napadla taky, ale na druhou stranu v App Store neuvádí český jazyk ani u Eastern Europe a přitom to v sobě češtinu má, jak tady čtu. V tom aby se prase vyznalo.
Nemyslím, že je obrovská překážka, mít navigaci v angličtině, ale pro mě osobně by to bylo mnohem příjemnější. Pokud bych dejme tomu dělal takový obštrukce, jaký tu popisujete (Gift Cards), abych si mohl stáhnout TomTom Europe a nakonec zjistil, že češtinu to v sobě nemá (dá se to i logicky předpokládat), tak by mě to mrzelo.
Můj názor je asi takovej:
Osobně nejčastěji budu využívat ČR a Slovensko a to tam mít budu. Chorvatsko a Bulharsko tam není celý, ale budiž. Bohužel Rakousko by mi tam chybělo asi nejvíc. Mapa má ale jen 254 MB, zbyde mi tak spoustu místa v telefonu (vzhledem ke kapacitě jen 8GB ocením). Říkáte, že není problém později v případě potřeby dokoupit i Western Europe. Že bych na hranicích musel přepnout, z Eastern na Western, mě nebolí a rozdíl mezi výhodnější koupí TomTom Europe a obou částí Evropy zvlášť činí jen pár stovek (vzhledem k celkové ceně zanedbatelné). Brzy plánuji cestovat na Slovensko a nechci čekat až zahřmí (resp. bude v českým appstore celá Evropa). U lokalizace taky není jistota.
Volím tedy Eastern Europe, neboť se bez zbytku světa zatím obejdu, v budoucnu kdyžtak dokoupím.