Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Takze ale chcem to... Velmi sa mi paci ze ma aj 3D mapy...
  Takze ale chcem to... Velmi sa mi paci ze ma aj 3D mapy...

ls8 píše:Takže funkce předávání adresy z webu do TomToma opravdu funguje, na web je potřeba vygenerovat tlačítko zde: http://www.tomtom.com/addto/ - vygenerovaný odkaz po tapnutí v Safari opravdu otevře nainstalovaného TomToma a zobrazí zadanou adresu nebo bod na mapě.
 Pokud to vazne funguje, tak jdu do toho! Toto byl pro me hlavni nedostatek...
  Pokud to vazne funguje, tak jdu do toho! Toto byl pro me hlavni nedostatek...
 Problem je ze na te adrese http://www.tomtom.com/addto/ stejne nedokazes pridat spravnou PRESNOU adresu ani GPS souradnice! Nebo to jen ja neumim? Jde to jen udelat v aplikaci TomTom HOME - umi se pak udelat prenos toho bodu z TomTom HOME do iPhone?
  Problem je ze na te adrese http://www.tomtom.com/addto/ stejne nedokazes pridat spravnou PRESNOU adresu ani GPS souradnice! Nebo to jen ja neumim? Jde to jen udelat v aplikaci TomTom HOME - umi se pak udelat prenos toho bodu z TomTom HOME do iPhone?

No ale prave vse je o tom, abych dostal do TomToma v iPhone presnou adresu. Tu si najdu kdekoli (mapy.cz, google.maps, ... nebo ted nove a o cem jsem nevedel tak routes.tomtom.com), ale jak donutit pak aplikaci TomTom, aby primo na ni navigoval?
  No ale prave vse je o tom, abych dostal do TomToma v iPhone presnou adresu. Tu si najdu kdekoli (mapy.cz, google.maps, ... nebo ted nove a o cem jsem nevedel tak routes.tomtom.com), ale jak donutit pak aplikaci TomTom, aby primo na ni navigoval?

Dava píše:Nema nekdo nejake zpravy, ci predpokladany nastup "TomTom Europe" do CZStore?

, kolega ten mal zapnuty Navigon a des, nemyslim presnost, ale Navteq mapy su nezamenitelne s TeleAtlasom, aspon pre mna
, kolega ten mal zapnuty Navigon a des, nemyslim presnost, ale Navteq mapy su nezamenitelne s TeleAtlasom, aspon pre mna 

, aplikacia rata dobu dojazdu cez dake rychlostne limity? alebo pocas cesty to uz prisposobuje aj dakej priemernej rychlosti a dynamicky to preratava?
, aplikacia rata dobu dojazdu cez dake rychlostne limity? alebo pocas cesty to uz prisposobuje aj dakej priemernej rychlosti a dynamicky to preratava?

Dava píše:...kdyz si udelam registraci na US, tak pak bude problem s jazykovou lokalizaci, ne?

nepotrebujem ziadne 3D cacky macky, potrebujem aby ma navi spravne a spolahlivo odnavigovala a co sa mi na jednoduchosti TomTom paci, ze je velmi prehladny a lahko sa mi orientuje v jeho mapach
 nepotrebujem ziadne 3D cacky macky, potrebujem aby ma navi spravne a spolahlivo odnavigovala a co sa mi na jednoduchosti TomTom paci, ze je velmi prehladny a lahko sa mi orientuje v jeho mapach 

Díky za info.
 Díky za info.

", tak som silno zvedavy ci pride v blizkej dobe nejaky update aj pre iPhone
", tak som silno zvedavy ci pride v blizkej dobe nejaky update aj pre iPhone  - je to dost pravdepodobne
 - je to dost pravdepodobne

krasa nove mapy ide sa stahovat, toto Navigon moze naozaj lutovat ( skoro tristvrteroka stare mapy )
 krasa nove mapy ide sa stahovat, toto Navigon moze naozaj lutovat ( skoro tristvrteroka stare mapy ) 

Golf píše:...navigace na souřadnice...

caesar píše:ja chci EUROPE v CZ Appstoru! Nechci krast, chci platit!

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé