Jediná věta, které nemohu porozumět. Nechceš to napsat ve "srozumitelštině"? Beavers.
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
all_in píše:a da se bez sim karty ?Cyclope píše:Kony.cz píše:Tak jsem vsude cetl ze tato navigace funguje i pri zapnutem letovym rezimu...
Naopak... já jsem tady v tomto topicu uvedl, že signál GPS se nedá chytit při zapnutém letovém režimu
Edit: je to přesně na straně 24 dole
juramac píše:Jestli mas Navigon koupeny oficialne z AppStore, tak nez tam napises, tak nejdrive zkus tu aplikaci z iPhonu pres iTunes smazat a znovu nainstalovat.A po dokonceni instalace take vypni a zapni iPhone. A take si zkontroluj, jestli mas v iPhonu spravny carrier seting na sveho operatora. I ten muze delat brikule.
pepamp píše:juramac píše:Jestli mas Navigon koupeny oficialne z AppStore, tak nez tam napises, tak nejdrive zkus tu aplikaci z iPhonu pres iTunes smazat a znovu nainstalovat.A po dokonceni instalace take vypni a zapni iPhone. A take si zkontroluj, jestli mas v iPhonu spravny carrier seting na sveho operatora. I ten muze delat brikule.
no mám to koupený na appStore. Nejde to vůbec nainstalovat. takže z iphonu nemám co smazat. odklikl jsem to na itunes a dal aply a pak zase přidal a steně jako před tím 3 vteřiny a konec pak to doběhne rychle a hodí to zase error OxE 8000001:-( asi 2 tácy v háji:-(
pepamp píše:pepamp píše:juramac píše:Jestli mas Navigon koupeny oficialne z AppStore, tak nez tam napises, tak nejdrive zkus tu aplikaci z iPhonu pres iTunes smazat a znovu nainstalovat.A po dokonceni instalace take vypni a zapni iPhone. A take si zkontroluj, jestli mas v iPhonu spravny carrier seting na sveho operatora. I ten muze delat brikule.
no mám to koupený na appStore. Nejde to vůbec nainstalovat. takže z iphonu nemám co smazat. odklikl jsem to na itunes a dal aply a pak zase přidal a steně jako před tím 3 vteřiny a konec pak to doběhne rychle a hodí to zase error OxE 8000001:-( asi 2 tácy v háji:-(
jinak už jsem tam psal ráno a přišla odpověď nic méně má angličtina není tak dokonalá tak musím sehnat někoho kdo se s tím popere
Klid. Je take mozne, ze pri downloadu aplikace z appstore se nekde neco "pohadalo" . O sve penize jsi neprisel. Stahni tu aplikaci znovu, platit ji uz podruhe samozrejme nebudes. Pripadne sem hod ten text odpovedi, urcite ti nekdo poradi. Juramac
Renfra píše:Zkus to znou stáhnout z AppStore (neboj, už to platit nebudeš). Mně to včera vyhazovalo přesně tu samou chybu u jedné hry (staženou už ji mám víc jak půl roku, takže nic novýho to nebylo), tak jsem ji stáhla znovu a nainstalovala se naprosto v pohodě.
Je hodně věcí mezi nebem a zemí ...
gorkyj píše:..napriklad si nastavim cestu bratislava - neapol a chcem aby som isiel cez milano. dost neprakticke nastavovat ulicu,cislo a psc ked clovek chce prejst len okolo mesta..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé