Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Vykašlali se na to!
 Vykašlali se na to!   Věřil jsem, že 1.5 už na českým bude a já si ji budu moct konečně koupit (účet jinde a giftcard se mi nějak nechce), on tam není a já mám důvod se zamyslet, jestli na takovou aroganci není nejlepší odpovědí to ukrást, když na to kašlou. Na tomtom jsem posílal nějakolikrát požadavek/dotaz, aby to tam dali, ale oni né, nejdřív výmluvy a když jsem je rozebral, tak že to předaj někam a zase nic. To je fakt jak u blbejch. No já jim to tam zase napíšu, na supportu ze mě už budou nakřivo, ale kdo si nestěžuje, nic nezíská...
 Věřil jsem, že 1.5 už na českým bude a já si ji budu moct konečně koupit (účet jinde a giftcard se mi nějak nechce), on tam není a já mám důvod se zamyslet, jestli na takovou aroganci není nejlepší odpovědí to ukrást, když na to kašlou. Na tomtom jsem posílal nějakolikrát požadavek/dotaz, aby to tam dali, ale oni né, nejdřív výmluvy a když jsem je rozebral, tak že to předaj někam a zase nic. To je fakt jak u blbejch. No já jim to tam zase napíšu, na supportu ze mě už budou nakřivo, ale kdo si nestěžuje, nic nezíská...  

Moznost nakupu mas, neni to nic sloziteho, navic za dolary z US store je to vyhodnejsi, nez jinde, takze nechapu tve rozcileni. Jedine, ceho dosahnes, ze se na supportu 2-3 lidi usmeji a tim to skonci. Zbytecne si nicis jen sve nervy....
 Moznost nakupu mas, neni to nic sloziteho, navic za dolary z US store je to vyhodnejsi, nez jinde, takze nechapu tve rozcileni. Jedine, ceho dosahnes, ze se na supportu 2-3 lidi usmeji a tim to skonci. Zbytecne si nicis jen sve nervy....
Váš dotaz jsem předali vedení společnosti TomTom. Již několikrát jsme společnost TomTom upozoňovali na tuto chybu. Bohužel zatím žádná změna nenastala. Bylo nám přislíbeno, že o této změně se bude brzy jednat.

to je pravda
 to je pravda  ale my tady nemluvíme o tom, že by se aplikace nějak trhala, nebo byla nestabilní... My se tady bavíme o tom, že na iPhonu 4 navigování tomtomem do verze 1.4.1 jelo naprosto plynule. Šipka tedy po mapě neskákala jako u běžných navigací, ale jela plynule. O to nám tu jde.
 ale my tady nemluvíme o tom, že by se aplikace nějak trhala, nebo byla nestabilní... My se tady bavíme o tom, že na iPhonu 4 navigování tomtomem do verze 1.4.1 jelo naprosto plynule. Šipka tedy po mapě neskákala jako u běžných navigací, ale jela plynule. O to nám tu jde.

jga píše:Kde jsi vzal informaci, že je 4x ročně aktualizace zdarma?
Mě napsali, že aktualizace nejsou, a že musím koupit CELOU aplikaci znova.

, som zvedavy ako to bude fungovat kedze som nikdy TomTom navi nemal, ale viem o tom, ze je to fajn vecicka
, som zvedavy ako to bude fungovat kedze som nikdy TomTom navi nemal, ale viem o tom, ze je to fajn vecicka

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé