Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
tiger01 píše:nedavno jsem tyden stahoval navigon z itunes s velikosti 1,7gb a ted tam je update o stejne velikosti jako cela aplikace, vi nekdo co to je a proc je to tak velke..
majkicz píše:Rodger: takze timto zpusobem lze podle vseho nadefinovat i vlastni POI?
rodger píše:Navigon jsem koupil v zápětí po jeho uvedení ........ Tím získáte stávající místo v oblíbených a další postup již znáte.
Není to nic převratného, já vím
caran píše:Toto ste videli?:
Coming in October: New Traffic Live Service for
the MobileNavigator iPhone using real-time data - available in 14 European countries!
!_UK@$ píše:tiger01 píše:nedavno jsem tyden stahoval navigon z itunes s velikosti 1,7gb a ted tam je update o stejne velikosti jako cela aplikace, vi nekdo co to je a proc je to tak velke..
opravdu si to stahoval cely tyden?
NAVIGONwe are discussing different possibilities...the first Live Service will be Traffic Live, let´s see what the futere will bring
Pred 50 minútami
dodulo píše:no spoplatnene prakticky asi cez data operatora to bude stahovat ci dako inak?
dodulo píše:NAVIGON Traffic Live: faster and more exact than TMC (Traffic Message Channel)
Navigon 8450 Live a 6350 Live
bude vybavený GPRS modem a SIM karty-Module-Live, ktorá je umiestnená medzi GPS a nabíjačku, nastaviť na prístrojovej doske vozidla. Pripojenie bude poskytovať Google Local Search, up-to-data ceny pohonných hmôt, ku kamere databázu, a, v Nemecku, k dispozícii parkovacie miesto.
Prvých 3 mesiacov súvisiace služby sú bezplatné s nákupom buď Navigon Live GPS, po ktorom predplatné cien nadobúda účinnosť-? 79,95 (US $ 114) za 1-ročnej zmluvy alebo ? 139,95 (200 USD) na 2-ročnej zmluvy. Avšak, ak majitelia objednať počas prvých 30 dní po prvom použitím je cena oboch zmlúv znížilo o 25%, - ? 59,95 (US $ 86) po dobu 1 roka alebo ? 104,95 (US $ 150) po dobu 2 rokov.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé