Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Jednají s námi jako s nejhorším póvlem, ne jako se zákazníkem a nějak se mi nechce jim to aspoň od plic nenapsat...
 Jednají s námi jako s nejhorším póvlem, ne jako se zákazníkem a nějak se mi nechce jim to aspoň od plic nenapsat...  

a taktiez s tym, ze daju verziu Europe do SK/CZ AppStore pekna utopia, TomTom to najskor zvaloval na Apple, ale tym sa jedine tak dobre strapnil, kedze developer samotny rozhoduje, v ktorych krajinach bude jeho app dostupna a v ktorych nie
 a taktiez s tym, ze daju verziu Europe do SK/CZ AppStore pekna utopia, TomTom to najskor zvaloval na Apple, ale tym sa jedine tak dobre strapnil, kedze developer samotny rozhoduje, v ktorych krajinach bude jeho app dostupna a v ktorych nie  

1211 píše:Asi to sem nepatří, ale rád bych se zeptal kdy bude mapa Pardubic obsahovat i čísla domů, čísla popisná apod. ? V dnešní době je to u takhle velkého města už skoro ostuda ..
Gallen - CEDA, výrobce map píše:Dekuji za dotaz, situace kolem teto otazky je pomerne slozita, ale zkusim ji ve zkratce postihnout. Neni to velikosti mesta :TomTom vyuziva navigacni format, ktery celosvetove pracuje s cisli orientacnimi. Bohuzel prozatim neumi postihnout nasi duplicitu cisel popisnych a orientacnich. Z toho duvodu v mistech, kde nejsou cisla orientacni neumi navadet podle cisel popisnych. ((Slovo prozatim jsem pouzil, jelikoz se na reseni jiz pracuje.))

ls8 píše:Live aktualizace radarů (in-app purchase)

(.
(.

, ten stavovy riadok mi napr. velmi chybal, najmä kvoli informaci o baterke, to zavretie okna po vypocitani trasy tiez potesi, velmi mily update
, ten stavovy riadok mi napr. velmi chybal, najmä kvoli informaci o baterke, to zavretie okna po vypocitani trasy tiez potesi, velmi mily update

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé