Jenom upozornění pro ty, kteří dříve TomToma nepoužívali (ti zběhlejší to asi znají), bere to i radary mimo projížděnou trasu. To znamená křížení silnic, na tom křížení je radar, který je v dosahu té nastavené vzdálenosti, tak se samozřejmě ozve. V tomhle případě, speciálně v Praze, by asi bylo lepší nastavit v tom MapSetting.cfg místo 500m asi tak 300m.
Jinak jsem to zkoušel dnes ráno v reálu, je to fajn. Originální radary mám vypnuté, přesto fungují vedle těchto "nových", prvně se ozve "blíží se stacionární radar" a pak i nastavené zapípání, není to úplně blbé. A pak jsem zjistil, že ty originální radary od TT mají asi přesnější lokalizaci, v Praze mezi tunelem Mrázovka a Zlíchovským ty úsekové radary z poi.cz jsou trochu mimo...
Kdo má zájem, přidávám soubory s hlasy Elišky a "tichý" hlas (stačí nakopírovat do adresáře voices a přepsat ty původní, Elišku si pak zapnete hnedle vedle českých hlasů jako dánštinu-Brigitte, tichý hlas jako dánštinu-Nils, původní volby Miloslav a Tereza zůstávají netknuté). Eliška pak hlásí jak navigování (oproti Tereze komplet!), tak, podle výše uvedeného návodu, i radary. Pokud by to někdo chtěl místo Miloslava nebo Terezy, tak by si to musel přejmenovat, nebo spíše "přečíslovat", Miloslav je 41 a Tereza 172
K tomu "tichému" hlasu - mě kdysi stačilo upozorňování na radary a nepotřeboval jsem si při nastavené trase nechat do toho kecat, kdyby se vypnul zvuk, tak by ale nebyly slyšet ani radary. Takhle nikdo nekecá a radary jsou, ale asi drobná vada při poslouchání zároveň iPodu, budou tam tiché vložené pasáže, ale něco za něco
http://rapidshare.com/files/317870176/voices.rarAž bude chvíli čas, tak tohle všechno kompletně dám pěkně na jedno místo pod ty tabulky s navigacema/srovnání k TomTomovi, ať je to pěkně pohromadě...
A mimo jiné, dnes mi z UK dorazil TomTom Car Kit
A pokud by někdo chtěl s hlasy laborovat, tak tady je přehled (ne můj):