Zdravím Vás, mám jistý problém s iPhonem a nejsem si úplně jistý z jeho řešením, proto Vás o něj chci poprosit. Mam iPhone 3G 8GB (ted uz vim ze je z dovozu), kdyz jsem jej kupoval tak jsem si jej chtel naformatovat, tak jsem zvolil puvodni nastaveni v iphone, pritom se mi bohuzel telefon nejak sekl ci co...tak jsem si nasel navod jak postupovat pres itunes a nahrat tam restore, jakmile jsem tam nahral restore tak mi itunes pise ze tam davam spatnou sim (puvodne sla) s toho usuzuji ze je blokovany pro AT@T. Ale ted jsem se dostal do bodu kdy nevim kudy kam, vim ze musim telefon odblokovat...ale nejak jsem nezjistil jestli je jedno jeslti pouziju jailbreak nebo unlock..dale by mne zajimalo, kdyz jsem ted provedl restore, znamena to ze se do iphone nahral nejnovejsi FW? Pokud ano, tak je mi jasne ze na 3.1 neni jailbreak ani unlock, proto by mne zajimalo jak zjistim verzi. Popripade jak mam pokracovat. Vim, ze jste tu na tyto otazky nejspis odpovidali tisickrat, snazil jsem se hledat...ale jedno vlakno odkazovalo na druhe, a nakonec jsem nezjistil to co jsem potreboval. Proto Vas prosim o pomoc. Moc dekuji
S pozdravem
remaXik