psycho a ty maš 2G či 3G iP ?
na 3G ešte nie je odblok SIM bude sa volať ultrasn0w ale nie jue a 2G ide unlock cez redsn0w v pohode
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
stenlyzh píše:no tak ja som to skusal podla navodu. vsetko slo ok, ale potom po dokonceni prace s redsn0w mi nabehol taky pajko s bublinou a trepe daco po rusky:"??????" a nic sa nedeje:/
antton píše:delalo mi to taky, ale pomohlo tam dat ofiko fw normalne pres itunes a az pak pres redsnow
mishal píše:ke už sa s tým tak hráš tak to normálne cez itunes restorny aktivuj a ked ti to pôjde tak JB a musí to ísť,.......
mishal píše:To je dobrá kravina, ved ked dáš restore s origi FW tak by ti tam ten obrázok nemal nabiehať.
Dal si len restore alebo si hned aj JB? (Nenapadá ma nič ako je možné že po restore by ti tam ten obrázok ostal. no nie som odborník)
parky125 píše:Možem použit aj ten OS 3.0 co bol pre ten prva este pre devploverov?
stenlyzh píše:no v itunes som dal, ze restore, shift, vybral som ten origos fw a nabehlo mi jablko a pekne zacalo natahovat new fw a potom re iph. prestartne, zacne svietit ananas, ze sa ide zapnut a hodi mi toho pajka:( a potom nic. mozem skusat hocico vzdy mi to zastane na tom pajkovi a dovi:(
EDIT: dal som znovu restore v itunes a uz mi ani restore nedokonci, vypise, ze erro pri restore a jeb pajko je tam.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé