Maximus-CZ | úte čer 23, 2009 9:30 pm
Pokud vám Hlásí Cydia i Icy chybu při instalování alíčku, udělejte znovu Jailbreak (nemusíte znovu rstore) a zaškrtněte POUZE CYDIU... nevím, jestli se icy i tak nainstaluje, nebo jestli tam zůstane, ale hlavně to bude běhat
ze zahraničního fóra mám, že stačí Jailbreak pouze se zaškrtlou cydiou, bez Icy... jestli tu má někdo náladu zkoušet jestli to bude běhat třeba jen se zaškrtlou Icy tak ať pak dá vědět.
-Jinak, já mám iPhone 3G (upgrade z 2.2 (Jailbreak + Unlock yellowsnow) na 3.0 (Jailbreak + Unlock))
1)udělal jsem Restore na oficiální 3.0 (stáhlý z netu, abych ho měl jako soubor)
2)když bylo hotovo tak jsem pustil Redsnow, podle instrukcí Jailbreaknul -- Zašrtněte pouze instalaci Cydie, né Icy (je tam blbě napsaný vstup do DFU módu, prostě držtě obě tlačítka 10 sekund, a potom puste power, a držte jen Home, dokavaď PC nezapípá... opbrazovka iPhonu musí být pořád černá)
3)Přidal jsem do Icy (nebo Cydie) následujcí repozitář: repo666.ultrasn0w.com , pak hledejte Ultrasn0w a nainstalujte.
4) Restartujte telefon
Btw, mě to po restartu nechtělo asi 30 sec načíst signál, tak jsem dal Fly mód, nechal asi 10 sec, potom jsem ho vypl, zase to hledalo, asi minutu, nenašlo, napsalo to No service a po půl vteřině naskočil plnej signál, tak se nelekejte jako já