Nechcu vam do toho kecat, ale Vodafone vezme opravdu vsechno..
Kamos mel N95, narazil s tím na zábradlí a rupnul mu display. Na nem se pomalu ale jiste zacala delat pavucina.. Výměna displaye by byla dost mastná proto jsme spolecne zvolili moznost reklamace. Již zbývala pouze jedna a proto jsme reklamovali sluchátka ( samozrejme funkcni bez vady..
) za tyden dosla smska at prineseme pristroj a prislusenství. Já se začal trochu bát, ptze tam byl nahraný jinysoft nez CustomVodafone a telefon byl hacknuty, kvuli nahravani cracklych Ngage her. Jelikoz ale Nokia nic jako restore nemá a downgrade nelze, rozhodli jsme se ze to risknem. Po dodání všeho příslušenství a telefonu nám dali vybrat telefon do 16k, jelikoz jsem mel v té dobe iPod touch doporucil sem kamosovi iPhone, chlap za prepazkou to odsouhlasil a vymenou za N95 byl iPhone na svete...
Co z toho plyne?? => Vodafone je obrovská firma, kterou pár přístrojů na vrácení nevytrhne. Znám spoustu lidí, co si tímto způsobem přijdou co 2roky na new phone a nikdo jim nikdy nic nerekne. Tal jsem se co s s těmito telefony dělá, a prý jdou rovnou do šrotu, což je sice celkem smutné sle co se dá dělat.
Jinak já jailbreak mám, bez něj by byl tento přístroj hodně málo použitelný. I když začínám přemýšlet, že si začnu lepší hry kupovat. Z něčeho ti vývojáři žít musí..
Btw: Omluvte prosím to, že je příspěvek napsan tak jak je napsan..
je psán z iPhonu..