maweric | pon čer 29, 2009 3:31 pm
čus, mám problém s mým 3G fw 3.0.
Udělal jsem JB přes redsnow 7.2., vše proběhlo ok. Nainstaloval jsem pár věcí ze cydie (memtools, docs, PowerTools, OpenSSH,StatusNotifier,Winterbord, Lock info), potom pár normálních aplikací.
ten den vše OK. Druhý den jsem si hrál se bundlem(dohrával obrázek operatora) a pak si hrál s nastavením LockInfa.
Třetí den jsem zjistil že se mi nedá dovolat (z 10ti zkušebních "hovorů" iP začal zvonit jen jednou, takže pěkně na h****.
Takže jsem udělal jsem restore bez nahránaní backupu(stav nového iP) provedl jsem test vše OK. Znovu JB přes redsnow, znovu test OK. Instalace pogramů ze cydie (memtools, OpenSSH, Winterboard, BoosPrefs, znovu test vše se zdálo být OK, ale byl problém ssh. Používám iPhone tunnel suite, který před restore běhal naprosto v pořádku. Nyní to háže chybu "Network error: Software caused connection abort". Dál jsem tel neřešil. Přes noc se vybil a vypnul. Nyní jsem ho v praci zapnul a bylo mi divné, že mi nepřišel výpis z banky, tak jsem zkusil zněj zavolat ( bylo OK) a poté jsem zkusil zavolat na iP a zaznělo volaný účastník je nedostupný!
Takže pěkně naštvaný jsem provedl odinstalaci všech programů za cydie, ale vůbec to nepomohlo.
Mám tedy dvě otázky:
1) Proč se mi nedá dovolat na iP?
2) Proč nefunguje iP tunnel suite s iP?
Diky za každou radu
EDIT:
Setkal jste stím někdo? víte co stím? je to docela akutní, jsem skoro bez telefonu :/
iPhone 3G Black |8Gb| FW 4.0 JB
iPhone 3G White |8Gb| FW 4.2.1 JB
iPhone 4 Black |16Gb| FW 6.1.3 JB