Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Bulwa píše:Nejdřív musíš nainstalovat nový FW 3.1.2. Podle mě je potom nejlepší nastavit telefon ,jako nový přístroj (neobnovovat za zálohy) a pak až JB.
jackietran píše:boze,chlape,kdyz to uz delas pro prachy,tak musis aspon nejdric kontrolovat ty zaklady(IMEI,,MF,Version) toho IP ne???![]()
..co my s tebou ted..
jo kdybys to nevedel kde to je tak...SETTINGS>GENERAL>ABOUT![]()
Beavers píše:OT: A já dodám, že pokud má fórum nějaká pravidla, tak se jich bude muset držet každý diskutující. Tys porušil minimálně dvě a budeš tady dělat chytráka. První, žes neoznačil příspěvek jako OT, druhé, že postuješ příspěvek, který patří do sekce O fóru, do tématu o Jailbreaku. Když budu tvůj niterný výlev hodnotit dále, dopustil ses dalšího porušení pravidel a to tak, žes v něm hodnotil práci moderátorů, což ti vůbec nepřísluší a dělal jsi to nevybíravým používáním pejorativních výrazů. Přirovnáváním našich metod ke komunistickým jsi to zpečetil. To vše jsi ze sebe vysypal vlivem působení adrenalinu, který v tobě probudil revoluční cítění za to, že ti někdo smazal příspěvek.
Závěr: chovej se vždy sám tak, jak ti ukládají pravidla instituce (zde našeho fóra), protože je to stejné jako se zákony. Když přijedeš do jiné země, neplatí tam české zákony, ale zákony té země. Při registraci jsi zároveň souhlasil s tím, že budeš pravidla dodržovat, ale neděláš to. My tě za to nemůžeme potrestat jinak než našimi metodami. Pokud budeš takto dál pokračovat, o ten trest si přímo koleduješ.
Pozn.: nežli začneš na můj příspěvek reagovat, počkej než se ti zklidní hormony a nereaguj v afektu. Spíše ti ale doporučuji nereagovat vůbec. A není to tak, jak tě možná právě teď napadá, další komunistická praktika: "Držet hubu a krok". Je to stále o dodržování pravidel tohoto fóra a potyčka s moderátorem je balancováním na jejich hraně.
Já jako moderátor jsem si tento OT mohl dovolit, protože je přímou reakcí na tvůj příspěvek. Další OT budu již postihovat.
CZ Unlocker píše:jackietran píše:boze,chlape,kdyz to uz delas pro prachy,tak musis aspon nejdric kontrolovat ty zaklady(IMEI,,MF,Version) toho IP ne???![]()
..co my s tebou ted..
jo kdybys to nevedel kde to je tak...SETTINGS>GENERAL>ABOUT![]()
Chlapci a děvčata to přece nevadí, že to někomu opravuju a není to můj.
Mám obchůdek s mobilama a přijde pán, že si " údajně " dělal HReset a teď má IP ve stavu USB-iTunes loga. A že by to chtěl vyřešit. Nic víc.
Dám ho ručně do DFU a dám lít 3.0, končí to errorem, ignoruju a pokračuju jako při podlívání 3.1 na 3.0 dle návodu zde z fora. Nic zase Error.
Tak mi svitne, že si nedělal " jen " HR, ale že to upgradl na 3.1.2
Vemu DFU ručně a pokračuju Shift+Restore, nahraju 3.1.2, IP žije.
Settings-about je :
Operator: AT&T 5.5
Verze 3.1.2(7D11)
MF verze : 05.11.07
Model: MB702LL
A teď popíšu znova to co v minulém topic, o tom problému.
Myslel jsem si, že kdyby šel podlít na 3.0, nastala by stejná situace jako
u 3.1 podlité na 3.0, že šlo o možnost podlití z 05.11.07 na
04.26.něco, podle návodu zde z fora ( FuzzyBand ).
Tak jsem pomocí Blackra1n nahrál do 3.1.2 Cydii, Cydií Fuzzyband, abych zjistil jestli mám bootloader do 05.08 a jestli mi podlití pomocí Fuzzy projde.
Jenže Fuzzy v verzi IP 3.1.2 vypíše boot 0.00 Not Supported.
Víceméně se snažím o odblok sítě v 3.1.2, když se to tak vezme.
jirka.rouzi píše:Beavers vyndej smeták a ukliď,kdo se tím má pořád prokousavat,než se dopracuje k něčemu užitečnému.
H0NZ1K píše:Zdravim vsechny!!!
To jsem se zase do neceho pustiluz jsem zkousel spoustu moznosti, pustit pri synchronizaci, pustit pri spousteni... NIC
... Dneska jdu spat, ale nemate nekdo jeste nejakou radu?
Zitra to odzkousenim jeste parkrat, ale proste furt akorat zapinam a vypinam iPhone, a je tam porad jen ''Kablik se synchronizaci'' a ne zadna fotka... stale jen RUNNING
dik
cicolably píše:nahraj si tam custom FW 3.1.2 pre 2G a budeš mať pokoj,na 2G ti treba UNLOCK a ten ešte nie je na 3.1 a 3.1.2
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé