ted po nekolika pokusech se mi iphone objevil v itunes ale jen asi na 2 sekundy a hned zase zmizel.
Takze ted jsem v DFU modu ale itunes iphone nenasel a nikde mi ho nehlasi. objevil se jen na 1sekundu a hned zmizel a pak mi wokna vpravo dole napsaly ze nasly apple iphone v dfu modu a ted je pripojen k pc a nejde zapnout. tak co ted?
Naposledy upravil tomas.petlach dne úte úno 03, 2009 10:47 pm, celkově upraveno 1
Nainstaloval som 2.2.1 pomocu iTunes. To prebehlo ok. Potom som skusil JB pomocou QuickPwn 225, to sice prebehlo, ale iPhone nenabehne. Zostane permanentne bootovat. Dokazem restore to 2.2.1, ale uz nie do 2.2, to spadne . Skusal som i custom 2.2.1, ale ani ten nemozem restornut. Mam iPhone 3G o2-cz. Nejaky napad? JB mi dost chyba
Tak, šupol som si tam 2.2.1. JB v pohodke, všetko v pohode. Ale, stiahol som si zo cydie WinterBoard a vobec mi to nefunguje. Ani téma ani user wallpaper ani nič mi tam nejde v tom winterboard-e.
iP3G mi zas prijde o neco rychlejsi (asi placebo efekt ), se ted nedostavilo zpomaleni po JB jako u 2.2 (vzdy pred JB iP cca 20-30min pouzivam).
ale opet mam problem s updatem instalovanych apps, stejne jako u prvniho JB na 2.2 (vzdy musim app odinstalovat a znovu instalovat, cimz prijdu o nastaveni a highscores)
Takze konecne uspech: - restore na 2.2.1 - cez iTunes ale potom okamzite stop bez restore povodnych dat (konfiguracie) - QuickPwn 2.2.5-2 prebehlo vysledok cisty iPhone s JB potom az restore a sync povodnych dat
btw: restore na 2.2 sa mi nepodarilo nijakym sposobom.
Udělalal jsem si JB 2.2.1 na svém iPhonu a vše je v pořádku. Když jsem však provedl stejný postup JB na kamarádově iPhonu, stále jsem se potýkal s jednou chybou - vždy při držení tlačítka Home a odečítání 30 sekund se odečítání zastaví na 21 sekundách a tím to končí. Zkoušel jsem požít QuickPWN verzí 2.2.1 a 2.2.5-2, ale stále se vyskytoval stejný problém. Postup jsem zkoušel u každé verze QuickPWN nejméně 3x opakovat, ale stále to samé. Mezitím jsem zkoušel vyresetovat PC i iPhone. Na PC, na kterém jsem prováděl JB je i nainstalován nejnovější framework a iTunes. Než jsem prováděl JB, na iPhone jsem i čistě nainstaloval FW 2.2.1. Chtěl bych se Vás tedy zeptat, kde by mohl být problém? Předem děkuji za rady
Jailbreak jeho iPhonu jsem prováděl na jiném PC. Jediné co mě ještě napadá, je zkontrolovat verzi Service Packu ve WinXP, zda by to s tím mohlou mít nějakou souvislost?!
Petras: taky jsem to tak měl 21 vteřin a stop, držel jsem to dál něž jsem dopočítal do těch třiceti (pár krát zapípal, ale nedal jsem se) pak pustil a nechal vše dokončit. iPhonek normálně funguje...
Preco by nemali fungovat? Neboli vo FW zas take zasadne zmeny aby nefungovali...
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse
Ja mozem napr. hlasit problem s app MobileLog ktora na 2.2.1 robi problemy na 2.2 isla uplne korektne no teraz mi nezobrazuje zmeskane hovory a podobne hluposti to dela
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Toto nebude aplikaciou... mne na 2.2jke isla zo zaciatku v pohode ale nejako mesiac do zadu mi tiez prestala zobrazovat neprijate hovory (cilso pri ikone) tazek chyba bude podla mna niekde inde.... Mozno nejaka app ktora sa s nou nema rada...
EDIT: mam ju samozrejme oficialne kupenu.
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange Apple iPad 32GB Wifi White Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram Apple Keyboard (Wireless) Apple Magic Mouse
samozrejme ze ju mam zakupenu ved som par postov vyssie pisal, ze som nevedel ze z iLog mozem upradovat na MobileLog myslel som si ze su to 2 rozdielne aplikacie skusim dat prec backgrounder ten totiz zvykol robit problemy WB nainstalovany nemam cize neviem co by este mohlo robit problem
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Chcem sa opýtať, omylom som updateol na v. 2.2.1 a teda baseband 02.30... Dá sa stým niečo spraviť, dá sa opeť vrátiť na v. 2.2? Ak áno prosím ako? Keby ste mi sem niekto mohol hodiť nejaky Link...
Návody na kradené hry a aplikace tady nevedeme a ani kolem nich neradíme. Musíš si najít jiné forum. Navíc svůj problém si již jednou postoval v jiném vlákně. Doporučuji přečíst si pravidla fora a nezadělávej si na problémy. scorpi
Klikni pravym tlacitko m na ikonu a daj spustit ako administrator... Viac ma uz nenapada.
dodo
Zkusil jsem udělat JB na verzi 2.2.1 už snad popáté přes QuickPwn a pokaždé skončím na tom, že po JB se telefon restartuje, objeví se logo "jablko" a nic se neděje ani po dlouhý době (nechal jsem ho hodinu vzteky být), vždy jsem udělal restore a zkoušel znova.... v čem by mohl být problém? Díky
Podla toho aky mas baseband teda aku verziu... ak 2.30.03 tak bohuzial iPhone budes mat len ako iPod pokial nebude odblok na tento baseband... Ak mas nizsiu verziu tak je na fore vela naovodov ako na to rychlo a jednoducho.
Ako zistit verziu basebandu najdes na fore v navodoch a aj ako odblokovat iPhone tam najdes.
dodo
Provedl jsem update na 2.2.1 a udelal pres pwn JB. Vse proslo v pohode. Kdyz instaluju veci z Cydie nebo Instaleru ci APP, je to v pohode, kdyz ale chci pridat aplikaci pres iTunes, napise to, ze aplikace neni overena a nenainstaluje se.Setkali jste se s tim?
Pokial su to kradnute aplikacie tak je to normalne, ze Ti to vypisuje. Pokial si si precital pravidla fora tak vies, ze mi tu warez nepodporujeme, takze Ti s tym nikto neporadi.
Pokial to nie su kradnute app (crack) tak chyba je niekde inde.
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!