Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Ano je, právě kvůli tomu mám čistý jbcheer píše:Souborovy system je pres T-pot otevreny.
Určitě nedostal, pokud jsi dělal restore přes DFU, vše zmizelo, a čistý jailbreak je potom nejmenší zlo, jak odemknout filesystem.cheer píše:Myslite, ze se mi tam s tim dostalo i to SSH nebo jini zrouti? Pripadne jak to dovymitit zasahem (mazanim) do souboru?
To si jí tam můžeš rovnou nechat.Pacyjent píše:Jde to tak, že unlockete s Cydii, stáhnete si to co potřebujete a potom Cydii smažete v přes Cydii.
Ano, to už je lepší, ale osobně nechápu na co potřebuješ OpenSSH, když přes T-Pot se do filesystemu vpohodě dostaneš. Jediný rozdíl je, že nemůžeš nastavit práva. To já ale nepotřebuju, nevím jak ty..Pacyjent píše:A nebo při JB PwnageTool lze udělat JB stím, že si tam necháte nahrát věci z Cydiie, které si vyberete přímo v programu, ale samotnou Cydii si nenainstalujete.
Antalabeus píše:Ano, to už je lepší, ale osobně nechápu na co potřebuješ OpenSSH, když přes T-Pot se do filesystemu vpohodě dostaneš. Jediný rozdíl je, že nemůžeš nastavit práva. To já ale nepotřebuju, nevím jak ty..
richard44 píše:Opravdu, WinSCP s FW 3.0 přestalo (předpokládám, že dočasně) fungovat, čili jediná cesta, jak se do systému dostat, je onen T-Pot, ke kterému ani nepotřebuješ WiFi, jak prosté!
jenicekk píše:nevim z ceho si vyculal ten graf v prvnim prispevku, mam JB, winterboar, live time, stack, sbsetings a plno dasiho a ram mam kolem 40 kdyz ji uvolnim na 2x pres nejaky tool tak se vysplha kolem 44 MB a ne tvych 20, takze je to silne zavadejici co pises v prvnim prispevku.![]()
Pacyjent píše:...DickAid, ten jede v pohodě, ale jak to funguje ? SSH tedy nepotřebuji, stačí pouze JB ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé