Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
markus.22 píše:A co je v tom upravenom?
Ondras_CZ píše:psal jsem, ze jsem tam daval nejdriv ten upravenej fw 3.0...
ted jedu podle redsn0w a proste konec... nemuzu ani downgradovat, jde akorat restorovat na tovarni nastaveni, takze v podstate to je uplne mrtvy
jerrx píše:Ondras_CZ píše:psal jsem, ze jsem tam daval nejdriv ten upravenej fw 3.0...
ted jedu podle redsn0w a proste konec... nemuzu ani downgradovat, jde akorat restorovat na tovarni nastaveni, takze v podstate to je uplne mrtvy
ale proste musis mit v telefonu originalni fw 3.0 a musis videt tu zamknutou obrazovku s kabelem odkud se dostanes jen na nouzova volani...potom muzes teprve pouzit redsn0w
psychodebil píše:Straif píše:psycho: vydařilo se mi to při posledním pokusu celkem sem se lekl ale podrz power+home a vypne se potom budes muset restore
ale já uvádím do DFU az kdyz nakaze program, ale proste sekne se mam visty 64b[/quot
hlavne mi to projede vcelku rychle ten redsnow. kdyz dam pak power + home tak mi nabehne furt zablokovanej ten iphone. ma pak jit do itunes aznovu udelat restore tim fw ktery jsem pouzil v redsnow?
Straif píše:já ho musel restornout protože mi najel pote v recovery také mi to projelo rychle, jaký máš systém?
Straif píše:visty 64 bit, FW stazenej z nakyho serveru ne itunes, sekne se mi to dycky při waiting for reboot i když DFU mod davam az program rekne byl to asi 6 pokus zase nic tak sem zavrel redsnow a znovu otevrel iphone byl porad v DFU a najednou to jelo ale rychle a potom jen svítilo podsvícení displaye, podrzel sem chvili power+home, pote zapnul a byl v recovery takze restore sem musel
markus.22 píše:Restore ti ide?Chces dat iba JB a to ti nejde?Alebo ako?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé