no uz som skusal viacero variant az netusim co som este tak neskusil (aku kombinaciu)
Prepisoval som povodne subory, ale aj som to skusil povodne zmazat a nahrat na cisto.
BTW, velke Varovanie! pre tych co by to skusali tiez, NEMAZTE SI FOLDERY ! - budete musiet spravit restore !
Tie prava som si myslel aj ja, no nakoniec som si vsimol, ze ked som to robil cez WinSCP a robil Delete alebo Shift+Delete tak ten subor tam prakticky bol stale, sice som ho nevidel, ale po nejakej chvilke a niecom sa tam objavil automaticky s rovnakou velkostou, pripadne ostatne boli stale skryte. Tak som si to overoval tak, ze som zmazal a skusal som nakopirovat, vtedy pisal, ze ci chcem prepisat subory - tym padom tam boli stale.
Tak som to mazal cez F8 - co sa osvedcilo, ale zatial nepomohlo ani to.
Dokonca SMS.db mi robi to, ze prakticky smsky dostanem do telefonu aj sa zobrazia, vsetko super

Ale smsky nezmazem - proste sa neprepisu a po prespringu sa objavia ako boli - cize, akoby sa nevedel prepisat povodny subor. - (mozno prava,no je to kazdopadne dost divne)
A co horsie, nedokazem prijimat vobec nove SMS, telefon sms zrejme prijme, lebo po vlozeni SIM karty do ineho MT, mi SMSka nedojde, tym padom, mi tu spravu zhltne a nezobrazi ani neda echo (hajzel!). - takze nemam ani paru o smskach
A taktiez mi nejde odosielat smsky, dam odoslat a co sa stane je to, ze mi Spravy komplet padnu do SpringBoardu. Cize jedine co sa mi zatial osvedcilo, zmazat moje stare SMS z iPhoneu a vsetko na novo, no chcel by som to dat dokopy. Priatelke som robil na iP 3G sice 3.1.3 no bolo to bez najmensich problemov ihned.