napadlo me ze by se mohl posilat na apple nejaky message, pokud by se jailbreaknul iPhone, jedine ze by se porovnaval kontrolni soucet u ipsw, pokud ale zadate do adresove radky
https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do, tak mate moznost si overit zaruku, uz jsem jailbreaknul, tak proc nezkusit jak je na tom muj iPhone, v nejhorsim bude nasledovat velmi studena dusevni sprcha, tak jsem zadal, to co mi vypsalo je:
Our records indicate that your product is covered under Apple's Limited Warranty which is estimated to expire on xx September 2009.
xx bylo necim jinym, mozna i cislem, ale proc to komu vykladat
mno a 2009 je logicke, je to zaruka poskytovana primo applem, dal uz se o to staraji operatori(k jejich smule, ale patri jim to). takze zaruka plati dokud na to nekdo neprijde. jinak co se tyka ostatku v systemove partition, tak zadne po restore pres DFU nejsou, zkousel jsem to, vytvoril jsem slozku, po restoru tam jiz nebyla, i prava vsech souboru ktera byla zmenena byla najednou puvodni, pokud mi nekdo dokaze ze je tomu naopak, ze tam neco zustava, tak at pripise priklad kde a jak najit ty urcite ostatky z jailbreknuteho systemu.
jinak to ze nekomu neuznali zaruku kvuli zasahu do systemu, ktery to byl operator? jak vypadal iPhone pri predavani prodejci? pokud by v servisu videli cydii nebo ananas, tak se neni cemu divit, priznejme si ze nekteri uzivatele iPhonu mohou byt tak naivni ze by si mysleli ze si toho servisak nevsimne.