Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Slimák píše: Ono opravdu první připojení iPadu 3G žádá vložení SIM, ale to pouze z důvodu stáhnutí carrier operátorů z iTunes a jak uživatel kliká na continue, tak ho to přes tento požadavek nepustí. Stačí ale iPad odpojit/připojit a již se aktivuje. Včera jsem to osobně vyzkoušel.
brutus píše:Slimák píše: Ono opravdu první připojení iPadu 3G žádá vložení SIM, ale to pouze z důvodu stáhnutí carrier operátorů z iTunes a jak uživatel kliká na continue, tak ho to přes tento požadavek nepustí. Stačí ale iPad odpojit/připojit a již se aktivuje. Včera jsem to osobně vyzkoušel.
Identicky se co si pamatuju chova i iPhone.
(Kdyz jsem si ho prinesl domu tak jsem mel i novou mikroSIM ktera mela podle ometaka z O2 prodejny fungovat do 15min... a jelikoz jsem ji zaktivoval az po 4 telefonatech na hotline a cca 6ti hodinach casu tak jsem se do v podstate stejne situace dostal - a behem casu kdy SIM byla mrtvej kus plastu tak jsem uz zkousel nejake apps z iTunes)
OT: Hmmm, "novinařina tě živý"... Co si to po sobě taky čas od času přečíst bez "napjatého mozku" a bez dedukce?Slimák píše:..... já jsem novinář...... Moje dedukce vyplývá z často napjatého mozku a tyto dedukce mě živý ......................
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé