kdyz mam ipad plny je mozny nanej napojit externi hardisk popripade flesku abych si mohl prehravat v ipadu filmy z hardisku nebo ty flesky aniz bych je musel hazet do ipadu dik
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
Ja touzil po goflex satellite, 500GB externi HDD s batrii a wifi hotspot. Ale kombinace JB + CCK + flashka + ifile je taky super. Rekl bych, ze by to dokazalo cist i z USB harddisku, pokud by mel externi napajeni. Bohuzel i kdyz ext disk mam, napaji se pouze z usb, takze to nemam jak zkusit.
Mě to teda nenačte z hdd který má externí napájení. Spíš mi vadí,že se mi nedaří načíst novější flash disky, takže musím používat starší co maji třeba jen 4gb kapacitu.
neviem ako vy ale ja som siel na tyzden het a mal som v 32gb ipade dva celovecerne filmy a este pomerne vela dielov reddwarfu v SD. Jeden film mal asi 1 GB. Aj tak som to cele nepozeral, len trochu v lietadle. Aj tak mi vyslo najlepsie ze som tam mal knizky.
Uz len to nahravanie filmov na media pred cestou musi byt otrava :-)
Kdybys měl zájem prodávám Kingston WiDrive 16GB externí wifi HDD. Prakticky nový, jen vyzkoušený, 2 roky záruka. Jinak doporučím něco takového co prodávám. Mám 2x
no abych byl konkretnejsi hodne cestuji tak ze nejsem nikdy na jednom miste domu se vracim jen na chvili treba jednou za mesic v aute prosedim taky dost casu a kdyz jsem nekde zavrenej na pokoji kde je koupelna a postel tak si chci vytahnout muj milovani oblibeny ipad a koukat si na filmy poslouchat pisnicky hrat hry a nechci se trapit stim ze hm ted pojedu tam a tam budu tam dva tejdny tak si vse smazu a nahazu tam filmy na ty dva tejdny a az se vratim zas mazat mam v pocitaci kvanta filmu a chci to do ipadu abych si vybral na co mam zrovna chut mit tam 5 serii meho oblibeneho serialu atd no nic kloudneho asi neni
tak najjednoduchsie riesenie je ho vymenit za 64GB podla mna ipady so 16GB by sa uz nemali ani predavat, teraz ked su uz retina apps, tak ti tam v ojde zopar poriadnych apps a uz je plny. Pre mna je uz aj 16gb iphone malo, ale tak kazdy ma ine priority. Ale mam dojem, ze tie tvoje su podobne ako u mna, tak si si mal radsej kupit vacsi...
no nevim jestli 16 GB je malo... mam 16 GB jak v iP tak v Ipadu a iPhone mam zaplneno 2 GB a v iPadu 3 GB... je teda pravda ze tam nemam ani jeden film a jenom jenom CD muziky ))) nejsem nejak moc velkej fanda filmu a hudby, ale zase aplikaci mam dostatek a knizek taky.. )
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB [*]iPhone SE 16 GB Gold [*]iPhone 6 16 GB White [*]iPhone X 64 GB Black