Alebo to trepať na to miesto kde sa to kúpilo?? Apple by mal vyjsť v ústrety, či?? 
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Alebo to trepať na to miesto kde sa to kúpilo?? Apple by mal vyjsť v ústrety, či?? 

Do kelu lebo viem že sa musí tovar precliť, keď sme raz niesli na aute z Čiech z jednej firmy do Švajčiarskych firiem. A aj naopak keď sme sa vracali. Papierovačky . . . Tak ale z elektronikou to nemalo nič spoločné. Hm kto vie ako by to bolo s iPadom, kua drááát. Aj keď si myslím že by nemuseli akurát natrafiť presne na mňa ale náhoda je niekedy nevyspytateľná 

Aby náhodou nebolo s toho veľké hállooo
Fakt akože trápne toto už tieto ich teplé zákony . . . Iné nemajú na rozume turisti keď si tu niečo kúpia, len vybavovať tie ich sračky či čo . . .
Pred desiatimi rokmi som prevážal PS2 a nechali nás vyložiť komplet celé auto a akurát na nej pozerali číslo, či nieje kradnutá, ale žeby sa starali o nejaké clo tak to veru že nie to iba náš colník ma raz upozorňoval vo vlaku keď ešte boli hranice že ale elektroniku nemôžete prenášať to viete, povedal tým jeho tónom ako keby bol neviem čo. Som si pomyslel že ty si dobrý keket asi

a dám iPad reklamovať v mojom rodnom kraji, nastane problém keď si čeknú sériove číslo???
))
Asi zrejme áno, či? Majú to tie špiny v systéme zaznamenané....Je..bb..éé..mm im slááávvvuuu 
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé