Ahoj všichni,
také se tak trochu optám, nevěděla jsem kam hodit tenhle dotaz, tak se omlouvám, pokud jej případně píši kam nemám.
Už před časem jsem se rozhodla, že si koupím iPad Pro 9.7. Mám už něco přes 4 roky iPad Air (ten úplně první) a pořád funguje skvěle, ale docela se o něj v rodině taháme, tak jsem si našetřila na svůj vlastní, soukromý, vysněný "stroj".
Ale pořád čekám. Čekala jsem, protože jsem doufala, že Apple vydá další iPad Pro s tím, že současné nepatrně zlevní. Ona je to docela pálka, to víte.
Moje otázka teda zní - myslíte, že se vyplatí čekat třeba do podzimu, kdy můžeme očekávat, že by třeba dorazil na trh iPad Pro (ať už jakákoliv vyšší verze) a tím pádem by zlevnily současné iPad Pro, anebo si myslíte, že je lepší se na to vykašlat a prostě si iPad koupit a nečekat?
Díky moc všem za odpovědi!
P.S. Pokud někdo budete řešit, proč chci zrovna iPad Pro, tak je to prosté - kreslím, maluji, mám normální graf. tablet a plánuji si časem k iPadu dokoupit i stylus. Přijde mi praktický pořizovat si skicy nebo celé obrázky na iPad, protože ho stejně budu sebou nosit třeba do školy apod.
A zároveň nechci ten velký iPad Pro 12´, zkoušela jsem si jej u kamaráda a je to hrozně velké, neforemné, nepraktické to sebou tahat (tedy alespoň pro mně). Zřejmě je to o zvyku, ale nepadli jsme si do oka.