rony | čtv črc 07, 2011 9:34 am
merli:
1) len poznamka: ale SK/CZ klavesnica uz na iOS existuje, taka s mrtvym klavesom, kde nemusis "drzat" klaves aby ti vybehol zoznam pismen s hackami. (Samozrejme ta sk/cz virtualna je aj tak blba, lebo mrtvy klaves sa stlaca AZ po stlaceni pismena, nie klasicky pred nim). Staci si v Settings nastavit u Keyboard aj tie nase a potom sa klavesnice prepinaju tou ZEMEGULOU na klavesnici. ESte poznamka: akonahle k ipadu pripojis externu klavesnicu (BT alebo USB) tak sa na nej pise uplne identicky ako na pocitaci (mrtvy klaves ako prvy)
2) MyWi ma teda este nejake vyuzitie? na iPade nie je Personal Hotspot? divne. nejako ma to nenapadlo. Dobry bod.
3) toto je ale fantazia, co? :) mne sa naopak iPod paci zo vsetkych prehravacov hudby najviac. Rozhodne kvoli tym statistikam, ktore mi robi. Ale ipad nie je je dobry prehravac na hudbu, ani nemam v plane si ho zaplnat muzikou. takze je to mimo mna. BTW: preco neskusis na muziku cojaviem GoodReader, pokial viem, mp3ky vie prehrat :)
4) iphone a ipad spolu. Toto co pises je zaujimave ale zrejme absolutne marginalne. Vacsina ludi to vyriesi dvomi tabletmi, pocitacom a pod. obcas to pouzivam tak, ze mam iphone a ipad naraz.
Pindo: ja som chcel dlhsiu argumentaciu ale nie take, ze "ja to tak myslim (a nenapises ani ako) a to je moj nazor". Preto som 2x zopakoval, ze si nazor este nepovedal :))) Mozno konecne teraz naposledy si par slov pridal ale to predtym bolo len "mam taky nazor" :)
Islo mi o to, ze mate v tomto vlakne urobit argumentaciu pre jailbreak, ukazat konkretne vyhody. Nie deklarovat akesi nazory, ktore ani nicim zvlastnym nepodporite, len akoby ste zdvihli ruku do poctu, to je malo :-)
Stale mam pocit akoby si nepochopil dobre zadanie :)) Kde som spravil pri pisani chybu? :)
pindo "stale pripajat" ja stale nepripajam ipad k itunes :) raz denne, niekedy nie. Ale naopak, sedim za pocitacom a obcas si upravujem logiku fungovania itunes (smartlisty) a tie mi ale pri kazdej synchronizacii sypu vzdy novy obsah do ipadu (aj). Takze naozaj to nemam tak, ze som obeseny na tom kabli. V skutocnosti vacsinu prace urobi pocitac s itunes a ako zaver to len prepojim, syncne sa to uz bezomna. Ziadna otrava, ziadna manipulacia. Len si myslim, ze pocitac je na to univerzalny, aby urobil kopec roboty, ktoru by som robil na ipade ako postihnuty mentalne :) (a prepac, smrdlikanie po ipade kvoli suborom sa mi take zda = to iste na pocitaci urobi software dokonca casto aj za mna a bezo mna). :-)
Mna ale zaujima nejaky pozitivny popis nejakych vyhod, naozaj "killer" zalezitosti, ktore pouzivate. Realne situacie, kde sa zvysi efektivita a to radikalne.
Priklad: na iphone je prepinac Bluetooth zastrceny v Settings. SBSettings mam tento prepinac hned (aj ked na rovinu, je mi nanic, lebo musim este pripojit zariadenia a aj tak musim lozit do toho menu). Ak denne zapinam 2-3x ten bluetooth, tak usetrim cas, je to pohodlne, prepinace su pokope atd. To je znacna vyhoda a vacsia efektivita.
Tak nejak si to predstavujem. Ty si ma pindo zobral ako nepriatela, ktoreho musis odstrelit, lebo ti berie tvoj jailbreak. To je hlupost. Ja chcem, aby si mi to podal tak, aby som nasiel nejake dovody pre jailbreak. Skoda, ze s pisanym textom je problem, ze ho malokto vie pochopit :)