Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

a to vlevo s trochou nadsázky jako kopie. K tomu ta bílá část přes 3g anténu... :/

7luke.com píše:25. března oficiálně v ČESKÉ REPUBLICE !!!
Mattthewww píše:Je pekne videt Ceskou republiku mezi takovyma statama jako je napr. Britanie, kde se bude iPad 2 prodavat nejdrive...)
kozel97 píše:EDIT: Teď sem si uvědomil, že RAM je nejdražší na celém iPad/iPhone/Touch a když cena zůstává. Uvidíme no.

niky79 píše:Nezlobte se, ale ja na tom slajdu vidim vysvicenych jen nekolik zemi a CR mezi nimi rozhodne neni. Ostatne, opravdu si myslite, ze Apple par dnu po predstaveni ma dostatek ipadu, aby mohl smysluplne zasobovat 26 statu + cele spojene staty? Ja si to rozhodne nemyslim.

Pokud tomu tak bude, tak je to samozreme sjupr 

bamban007 píše:...Všimli jste si, že při tom překladu tam Šebela pořád zmiňoval, že ipad wifi verze neumí GPS, což samozřejmě není pravda, neumí jen A-GPS. Jezdím s ipadem a navigonem celkem často a naviguje...

Je to jen o realnem vyuziti a subjektivnim pohledu a potrebach kazdeho jednotlivce, to je ciste individualni. Nekdo to rad vyuzije na tzv. gaucink , jiny na hry a nebo prehravani filmu pres airport atd. Ja osobne uz ale vecer doma na net koukam vyjimecne a zpravidla na velkem pocitaci, filmy si pustim take sporadicky na velke televizi, a je to mozne prehrat na ni i z iPhonu , takze bych to mozna vyuzil snad jen obcas, jako doplnek pri cestovani. A na stazeni mailu a nebo pusteni nejakeho filmu v letadle mi skutecne neda krome vetsiho zobrazeni iPad nic navic.
A tahat se s velkou, i kdyz krasnou plackou v tasce, to se mi opravdu nejevi, jako ucelne..... Ale jinak se mi to samozrejme moc libi a preji vsem, kdo si jej poridi, aby si ho uzili .
Ja osobne ale ta spravna cilova skupina nejsem...
Nefim, ale notebook, pri stejne cinnosti, si tam nedokazu predstavit 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé