Viktor Čistič | čtv lis 14, 2013 1:57 pm
Já jsem objednal iPad Air přímo z Apple Store 1.11., kdy byla avizovaná doba doručení 5-10 pracovních dní a termín dodání 11.-18. listopadu. Jenže zhruba po týdnu se termín dodání najednou změnil na 20.-27. listopadu, nicméně doba doručení stále zůstala 5-10 pracovních dní. Tak jsem volal do Applu, co to má jako znamenat a paní mi řekla, že to jde až z Číny, tak proto to tak trvá. Na to jsem ji odpověděl, že to ale nemění nic na tom, že doba doručení je tam stále uvedená 5-10 pracovních dní. To už nepobrala a začala koktat, takže jsem to raději ukončil. Každopádně zásilku jsem sledoval a včera, tj. 13.11. dorazila do Prahy. Nicméně stále je tam termín dodání nejdříve 20. listopadu. Tomu už fakt nerozumím. Nikdy jsem se zásilkama od Applu neměl problémy, všechno vždy dorazilo na čas, ale tady si ze mě asi dělají srandu. Nota bene, že mi dvakrát, zhruba s týdenním rozestupem, zablokovali na kartě částku za celou zásilku a i když si už ty peníze strhli, tak ta druhá blokace tam pořád visí. To je u mě důkaz naprostýho ignoranství a amaterismu. Krom toho ty slečny na infolince Applu jsou dobrý akorát tak na to, aby pozdravili, ale nějaký řešení z nich člověk nedostane...
iPhone 6S Plus Space Gray 128 Gb, iOS 11.3, No JB
iPad Pro 10,5” 512 Gb Wi-Fi + Cellular, iOS 11.3, No JB
MacBook Pro 15" 2017, 3.1 GHz Core i7, 16 Gb RAM, 2 Tb SSD, High Sierra 10.13.4
Apple TV