Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
rony píše:Vie sa uz PRESNY datum zahajenia predaja iPadu v U.S.A.? (na DEN presne)
Juramac píše:..... Chteji se doma a nebo na cestach bavit, ale iPhone/iPod je pro ne prilis maly a neprakticky. A prave takovym lidem je iPad urceny. Ne,jako hlavni pocitac,ale jako velmi prijemny doplnek na zabavu, na cesty apod......
Voojtaa píše:Nevím no... Já jsem právě ten, pro koho je iPad zbytečnost. Vždy, když vidím nějakou novinku, která se mi líbí. okamžitě mi v hlavě probleskne, na co bych to využil, co je na tom dobrý atd. Když jsem si prohlédl video s představením iPadu, v hlavě mi nic neproblesklo a naopak musím přemýšlet, k čemu by mi to bylo dobrý a jak bych to využil. Doteď jsem na to ale bohužel nepřišelNa práci mám notebook. Na hry XBOX. Na internet do obýváku iPhone mě booohatě stačí. Mimochodem tento příspěvek píšu z iPhona z obýváku
Na internet do školy mám taky iPhone (popřípadě notebook). Na dovolenou si taky raději vezmu notebook (ty 2 kila navíc už mě nezabijou. Na dovolenou stejně nejedu s batůžkem na zádech). A takhle bych mohl pokračovat do haleluja... Prostě já nejsem schopnej dát 12 tisíc (nebo kolik to stojí) jen za větší displej přístroje, kterej doma mám. Nezlobte se na mě, ale iPad prostě JE velkej iPhone. Jak tady psal havrilko, že by si ho koupil do školy, nevím no. Abych si koupil věc za dvanáct tisíc na to, abych si do toho psal poznámky? Ale je to samozřejmě jeho věc
Kdyby v iPadu bylo normální OS X, neváhám a koupím ho. Pro mě je to prostě zbytečnost a nenechám se unýst skvělou reklamní kampaní, která vám hustí do hlavy, jak skvělej iPad je a jaký ohromný využití to má. Ano má, ale proč to kupovat, když přístroj na naprosto stejné funkce mám doma? Nedokážu si ani představit, dát iPad jako náhradu PC třeba nějakému důchodcovi. iPad sice má super ovládání, ale představte si, že naučíte pracovat babičku na iPadu s internetem, ona uvidí v televizi, že se může na prošvihnuté díly Rady ptáka luskutáka dívat na internetu, babička celá nadšená letí na nova.cz a hle už vám volá jaktože jí to video nejde a proč a jak atd... A co jí řeknete? Babi, máš na to blbej přístroj...
Pro mě je cizí, že skoro všichni tu hledáte užití iPadu mezi mobilem a notebookem. Je to pochopitelné, protože to tak postavil Jobs na představení iPadu a taky díky popularitě Macbooků.Jirkus píše:Na všechno, co dělám vždy najdu nějaké lepší "řešení", ať už je to iPhone nebo notebook.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé