Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

kdomdriv prijde ten ma, takhle nekteri v predobjednavkach maji ipadotvrzeni jini ne a akorat s toho je zmatek.
"

milan0301 píše:chci se zeptat, je tu nekdo, kdo si pro iPad pujde do electro worldu? ... rikal sem si, ze v Pruhonicích by fronta nemusela byt az tak dlouha:))
Zítra to tam pojedu zčíhnout. Začnu v iStyle, pak iSetos, Datart a když tam už nic nebude, tak jedu do Průhonic. Podle mě iPady2 budou ještě v sobotu 
iPhone 4
iPad 3rd generation
Já doufám, že zítra koupím iPad hned na první pokus abych nemusel lítat všude možně 

"

mrzic píše:Nevím, nakolik je to důvěryhodný zdroj, ale prý každý prodejce má pro začátek 100ks.
http://www.iphone-4hd.cz/prvni-dodavka-apple-ipad-2-300-kusu-pro-celou-cr

Já to tak určitě neberu. Teď jsem si všiml, že ten komentář je od Tebe.

Vzhledem k velmi omezenému množství iPad 2 bude každému, kdo nám zanechal svůj kontakt, potvrzena dostupnost jeho iPadu a možnost si jej v 17.00 hodin vyzvednout na prodejně, kde si iPad 2 zamluvil. Po 19.00 budou i tyto, dnes potvrzené, rezervace zrušeny a iPad 2 bude uvolněn do prodeje. Dostanete-li potvrzení, tak neváhejte a přijďte včas.
Do volného prodeje bude uvolněno několik kusů a tak i ti, co nedostali potvrzení své rezervace a nebo vůbec nerezervovali, budou mít šanci iPad 2 zakoupit.
Řada bude organizována, a ti kteří budou vstupovat dostanou pořadové číslo, na základě kterého získají jeden z volných iPad 2.
Nákup je omezen na jeden kus iPad 2 na osobu.
Rezervace, které nyní nebyly uspokojeny, zůstávají nadále v platnosti a zákazníci budou kontaktováni, jakmile dostaneme další přislíbené dodávky. Objednáno máme iPad 2 v tisících kusů a věříme, že co nejrychleji dodáme všem jejich iPad 2.
Velmi rádi bychom vyřídili vše, ale bohužel omezení dodávek nám toto neumožňuje.

iPhone 4
iPad 3rd generation

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

(

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé