johny03 | pon kvě 02, 2011 7:27 pm
Takze dojmy po mam prozatim veskrze pozitivni, rychlost, tloustka vsechno tohle je v poradku, ale stvou me takove malickosti.
1) Nefunguje Safari, po kazde kdyz otevru Safari tak ihned spadne, restart nepomaha (ani hard restart). Restore nechci delat, jsem v USA a pocitac co pouzivam neni muj. Pouzivam alternativni prohlizec, ale nektere odkazy co otvriram me presmeruji do Safari, ktere nefunguje a tak musim slozite kopirovat odkazy do ruznych prohlizecu (iCab Mobile, Terra, Skyfire)
2) PhotoBooth nefunguje, kdyz otevru PhotoBooth otevre se tech 9 oken ale kamera nic nesnima, pritom kamerky normalne fungujou ( O kvalite uz bylo napsano dost) Ne ze by me to nejak silene stvalo, ale mohli by si aspon ty aplikace ktere uz jsou predinstalovane trosku pohlidat.
3) HTML 5 - myslel jsem,ze kdyz je stranka v HTML tak bude fungovat. Jako napriklad nhl.com,zvlastni je ze jeste tak pred tydnem to normalne slo. Ted neprehraju nic.
Jinak vsechno leti hezky, emaily, surfovani na webu, iCab ve spolupraci s AV Playerem funguje hezky, Evernote, Calendar, Netflix,iBooks, recepty, Skype (moc bych chtel nativni aplikaci) na Facebook pouzivam aplikaci MyPad ( obcas pada) ktera ucel vice mene plni, na chat mam aplikaci IMO, ktera funguje a je zdarma.
Jinak hrozne ocenuji tu rychlost spusteni, Slide a jsem ready pracovat.
Taky tu mobilitu, muze se zdat ale v porovnani s laptopem je to nebe a dudy.
Od te doby co mam iPad jsem laptop otevrel tak dvakrat. (Starsi Dell s Windows 7)
Hry uz jsem taky docela propracovane, hlavne ty optamilazovane pro iPad 2 HW (Dead Space 2, Fifa 11, Real Racing 2....)
iPad je dle meho nazoru super, jak pro studenty, tak pro osoby starsi v zamestnani, ale i pro seniory, kteri s technikou moc nerozumi, fotky moznost rychle a jednodusse zoomovat je neocenitelna. Po koupi nemusi nic instalovat, nepotrebujete zadne ovladace, kabely. Uprimne si myslim ze je to zarizeni budoucnosti.
A kdyz vysel ted iPad 2, nechapu lidi, kteri si kupuji iPad 1, ktery viditelne zaostava (hlavne rychlosti)
Amen