JackieTran píše:Ja jsem si tam zarezervoval jiz 10.3 a stale nic,uz se zacinam bat,ze mi nezavolaji(
To je nás víc
Snad se dočkáme. 
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
JackieTran píše:Ja jsem si tam zarezervoval jiz 10.3 a stale nic,uz se zacinam bat,ze mi nezavolaji(
Snad se dočkáme. 
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

jen tak btwikena píše:Tak to bude pěkná tlačenka, eštěže mám doma už jedničku. Tak honem at ste tam první !!!
Až to začnou prodávat i ostatní, cena bude padat.

"
Sp4rh4wk píše:Takze Datart Zlin, opravdu je jeste stale maji k mani.. bohuzel s 3G uz jen 32GB varianta... 64GB pouze wifi...

iStyle @ FB: píše:Vzhledem k velmi omezenému množství iPad 2 bude každému, kdo nám zanechal svůj kontakt, potvrzena dostupnost jeho iPadu a možnost si jej v 17.00 hodin vyzvednout na prodejně, kde si iPad 2 zamluvil. Po 19.00 budou i tyto, dnes potvrzené, rezervace zrušeny a iPad 2 bude uvolněn do prodeje. Dostanete-li potvrzení, tak neváhejte a přijďte včas.
Do volného prodeje bude uvolněno několik kusů a tak i ti, co nedostali potvrzení své rezervace a nebo vůbec nerezervovali, budou mít šanci iPad 2 zakoupit.
Řada bude organizována, a ti kteří budou vstupovat dostanou pořadové číslo, na základě kterého získají jeden z volných iPad 2.
Nákup je omezen na jeden kus iPad 2 na osobu.
Rezervace, které nyní nebyly uspokojeny, zůstávají nadále v platnosti a zákazníci budou kontaktováni, jakmile dostaneme další přislíbené dodávky. Objednáno máme iPad 2 v tisících kusů a věříme, že co nejrychleji dodáme všem jejich iPad 2.
Velmi rádi bychom vyřídili vše, ale bohužel omezení dodávek nám toto neumožňuje.

xslide píše:Volali už někomu z iStyle v Brně?

ls8 píše:Sp4rh4wk píše:Takze Datart Zlin, opravdu je jeste stale maji k mani.. bohuzel s 3G uz jen 32GB varianta... 64GB pouze wifi...
Pockej, jak "jeste stale"? Snad ma prodej zacit az v 17.00, ne?

iPhone 4
iPad 3rd generation

iPhone 4
iPad 3rd generation

)
iPhone 4
iPad 3rd generation

Ty dlouhe fronty pred obchodama a reportaze k tomu 

vlada2 píše:Datart Letnany dostal asi 15 kusu, 6 si vzali zamestnanci