JackieTran píše:Ja jsem si tam zarezervoval jiz 10.3 a stale nic,uz se zacinam bat,ze mi nezavolaji(
To je nás víc

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
JackieTran píše:Ja jsem si tam zarezervoval jiz 10.3 a stale nic,uz se zacinam bat,ze mi nezavolaji(
ikena píše:Tak to bude pěkná tlačenka, eštěže mám doma už jedničku. Tak honem at ste tam první !!!
Až to začnou prodávat i ostatní, cena bude padat.
Sp4rh4wk píše:Takze Datart Zlin, opravdu je jeste stale maji k mani.. bohuzel s 3G uz jen 32GB varianta... 64GB pouze wifi...
iStyle @ FB: píše:Vzhledem k velmi omezenému množství iPad 2 bude každému, kdo nám zanechal svůj kontakt, potvrzena dostupnost jeho iPadu a možnost si jej v 17.00 hodin vyzvednout na prodejně, kde si iPad 2 zamluvil. Po 19.00 budou i tyto, dnes potvrzené, rezervace zrušeny a iPad 2 bude uvolněn do prodeje. Dostanete-li potvrzení, tak neváhejte a přijďte včas.
Do volného prodeje bude uvolněno několik kusů a tak i ti, co nedostali potvrzení své rezervace a nebo vůbec nerezervovali, budou mít šanci iPad 2 zakoupit.
Řada bude organizována, a ti kteří budou vstupovat dostanou pořadové číslo, na základě kterého získají jeden z volných iPad 2.
Nákup je omezen na jeden kus iPad 2 na osobu.
Rezervace, které nyní nebyly uspokojeny, zůstávají nadále v platnosti a zákazníci budou kontaktováni, jakmile dostaneme další přislíbené dodávky. Objednáno máme iPad 2 v tisících kusů a věříme, že co nejrychleji dodáme všem jejich iPad 2.
Velmi rádi bychom vyřídili vše, ale bohužel omezení dodávek nám toto neumožňuje.
xslide píše:Volali už někomu z iStyle v Brně?
ls8 píše:Sp4rh4wk píše:Takze Datart Zlin, opravdu je jeste stale maji k mani.. bohuzel s 3G uz jen 32GB varianta... 64GB pouze wifi...
Pockej, jak "jeste stale"? Snad ma prodej zacit az v 17.00, ne?
vlada2 píše:Datart Letnany dostal asi 15 kusu, 6 si vzali zamestnanci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé