Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

spinmaster píše:niky79: napr xbmc mi berie 720p vide bez nejakych problemovm

Používateľ toto video odstránil.

512MB RAM je akurát, + väčšia zbernica je len ďalšie plus .. snáď sa nám už nebudú refrešovať taby v Safari po 2-3 otvorených stránkach 

. Jinak první kdo ho rozebere bude určitě ifixit. Dělají to se vším.
)) Uz jen 6 hodin 
ls8 píše:Ano, první iPad měl 100MHz na sběrnici. Tedy i zde je zrychlení dvojnásobné.

johny03 píše:Tak doufam, ze budu prvni cesky majitel, nebo aspon prvni majitel na tomto foru)) Uz jen 6 hodin

Gekko gecko píše:ls8 píše:Ano, první iPad měl 100MHz na sběrnici. Tedy i zde je zrychlení dvojnásobné.
Teď nevím ale koli má první iPad paměti RAM? 256?

Kamery jsou docela uchazejici, ale mohly by urcite byt lepsi, co me malinko zklamalo je reproduktor, cekal jsem lepsi zvuk a rekl bych ze je to priblizne stejne (bylo rusno, nemohl jsem 100 procentne urcit)

Pěkný hele jsou někde fotky rozebrané jedničky,celkem bych na ně mrknul 

.
A nemusíš nám říkat, že je to pro tebe zbytečné, akorát jsi potvrdil a zopakoval to co jsem psal - že to ocení právě hráči a běžného uživatele non-HD-games-player to ani tak netrhá
.
. To tak prostě je, chybí paměť a tak to raději utnou, než aby to zahltilo paměť natolik, že by se ti další stránka načítala pomaleji.

Gekko gecko píše:To otevírání stránek v safari,na dvojce se vykreslí hnd na jedničce jednou ano poruhý ne....

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé