Tak ač ho budu mít příští týden, tak mi to nedalo a zkusil jsem štěstí v iStyle na Andělu. Nejen že jsem nepochodil, ale rovnou můžu říct, že to bylo:
1. organizačně naprosto nezvládnuté
2. evidentně z části i zmanipulované
Přišel jsem kolem čtvrté, žádná fronta nebo shluk lidí. V půl páté zavřeli a začala se tvořit fronta (byl jsem celkem dost vpředu, naivně jsem z toho usuzoval, že si večer už budu hrát). Ve tři čtvrtě vylezl prodavač a oznámil, že budou vyřizovat potvrzené objednávky do 15.3. a lidi s lístečkama z rána (to bylo celkem překvapení, ovšem to i dál pokračovalo). Co zbyde budou prodávat od sedmi. Tak jsem po otevření se všemi ostatními vešel dovnitř, celkem zmatek a nikdo neměl jediný zájem to dál organizovat. Takže naprosto nepřehledno, jediné, co se ale nedalo přehlídnout bylo to, že ti lidi s těmi zmíněnými lístečky hovořili naprosto převážně rusky a znali se i s jedním rusky hovořícím prodavačem... Takže tito "nevím jak je slušně nazvat" dostali iPady na úkor objednávek po tom avizovaném 15.3., evidentně tedy podraz na ty, co to měli rezervované po tomto datu.
Zjistit, zda má cenu vůbec čekat na to co si někdo nevyzvedne byl další kámen úrazu. Jak šel čas, tak bylo více než zřejmé, že jednotlivé modely a barvy už nebudou k dispozici, ovšem nikdo se nenamáhal to těm čekajícím jasně sdělit (stačilo to někam zřetelně napsat a plno lidí by zbytečně nečekalo, takhle se každý dožadoval informací a nervozita stoupala).
Další, co mě překvapilo bylo to, že obvolávali zákazníky s rezervacemi do šesti, takže některé celkem lituji, protože jaksi moc šancí se do sedmi dostavit neměli. No a po zjištění, že šance na ten můj už není jsem to vzdal. Takže suma sumárum jsem tam strávil zbytečně dvě hoďky a ztratil zbytek iluzí o nějaké té "spravedlnosti"