Zavírání špagátem (jako některé mezinárodní obálky), vnitřek nádherně jemňoučký (jemňoučké příjemné husté chloupky) jako malý králíček, vnější provedení bytelné a příjemné do ruky. Spokojenost maximální.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Slimák píše:Nakonec nejspíš budu shánět nějakou malou brašnu (taštičku) přes rameno, kam bych do jedné přihrádky hodil iPad a do ostatních peněženku, klíče, mobil a cigára. Prostě něco na výlet/procházku/do města. Nemáte někdo nějaký dobrý tip?
petrt: to sakra zamrzí
Slimák píše:Cerda: díky Ti, GOLLA bude přesně to co potřebuji. Má to pohodlný popruh přes rameno? Jaké máš podrobnější zkušenosti? Nevyklá se tam iPad 2? Vypadá to, že by se mi tam peněženka, cigárka, mobil vměstnali. :) Díky.
jmenujiseja píše:to: fantozzi, slimák
U nás to natrhu nemaj, budete to u němců kupovat? Nekoupíme to najednou, abysme ušetřili na poštovném, mám u nich zájem o todle :
http://www.artwizz.de/product_info.php? ... &artID=326
Slimák píše:Rony: můžeš do té brašny strčit iPada, hodit tam peněženku, mobil a nějaké drobnosti a pořídit pár fotek? Díky
Slimák píše:uvnitř je tak těsno, že při vložení peněženky nebo cigaret to udělá nepěkný boule.
Když už jsme u těch brašen, nesetkal se někdo s brašnou (přes rameno), do které by se vešlo výše vepsané + zrcadlovka Nikon D300 s jedním objektivem? To už asi chci moc :friends:
frantod píše:OT: Rony, použivaš stále tašku golla? Stále spokojnosť? Dosť nad ňou uvažujem...
Slimák píše:GOLLA mi včera dorazila. Musím říci, že ve skutečnosti vypadá mnohem lépe, než soudě dle obrázků. Funkčnost/praktičnost je výborná, polstrování solidní. Vnější povrch je také přijemný, hlavně půjde snáze otírat od prachu a špíny.
Nakonec jsem Smart Cover zakoupil v šedé variantě, protože jsem si všimnul, že už mám na displayi mnoho vlasových škrábanců a to mám iPad 2 teprve týden. U jedničky jsem neměl jediný škrábanec po 3 měsících.
Cerda píše:Zatím mám jen snap-on pouzdro od Macally(pogumovany porch) viz. nafocené obrázky níže. Sedí perfektně a vypadá decentně (navíc účel plní dokonale).
...
spinmaster píše:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé