Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

OSC píše:http://aukro.cz/ipad-2-32gb-wfi-3g-black-v-praze-i1529540121.html nadhera, tohle bych normalne mazal...

JackieTran píše:Me bylo divne,ze tam jedna pani se synem z Ciny chteli iPad 64GB s 3G a byla mezi prvnimi a oni pry ze ho uz nemaji :/

KaoluNuKain píše:Muzu se zeptat na situaci ohledne zasilek z Datartu? Od 19 do 22.00 by mel jezdit poslicek. Uz ho nekdo z vas ma? Popripade jestli volaji dopredu, cekam na to v praci protoze bydlim mimo prahu

Byl jsem si nakonec pro nej v Liverpoolu. Kdyby nebyla takova kosa tak fakt super.

Golf píše:Překupníci nevím, ale ti ruskojazyční "zákazníci" nešlo přehlídnout/přeslechnout...
"
))
mesík dorazil skoro na minutu přesně v 21.00

Fakt chytre. Aktivoval jsem si Multi Gesta na nem a to je taky super, no proste nadsenej a ani me to neprekvapuje - prirovnani k iMacu a nadseni z nej... kazda vecicka od Applu ma neco do sebe.

rony píše:co keby ste uz miesto lamentovania a popisovania .................
ale můj dnešní zážitek o emocích není - neslyšet první půl hodinu převážně ruštinu opravdu nešlo, pak byl najednou od ní pokoj
. O emocích by bylo to, co jsem tu raději ani nepopsal a stejně jsem o tom přesvědčený, protože si toho nešlo nevšimnout
(dva, tři novináři? lidi evidentně bez rezervace, či nějací jiní prominenti?). Jen taková perlička, byl si tam i Honza Kraus (Uvolněte se, prosím), ale ten asi opravdu tu rezervaci měl, nevypadalo to, že by to dostal na ksicht.rony píše:........................... pisat skusenosti, dojmy, porovnania
a pokial mozno bez emotivneho ochkania a prazdnych reci?.................obehali pol republiky a vsade nemali))
, viz např. ten dotaz na JB (to si fakt nejste schopní najít tam, kde to o něm je?)
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

. Nenapadlo by mě se tam stavit, zvlášť, když se psalo, že jim dojdou zásoby až v průběhu týdne.
)

OSC píše:http://aukro.cz/ipad-2-32gb-wfi-3g-black-v-praze-i1529540121.html nadhera, tohle bych normalne mazal...

no som zvedavy kedy sa dockame my Slovaci v tejto bananovej republike :/

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé