[koupe] iPad 2 - Cechy a Morava - kde, ceny

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
Platí zde stejná pravidla, jako jinde na fóru. . Julek

Uživatelský avatar OSC | pát bře 25, 2011 7:56 pm

Re: iPad 2 - kde koupit, české ceny

http://aukro.cz/ipad-2-32gb-wfi-3g-blac ... 40121.html nadhera, tohle bych normalne mazal...
Macbook pro 17" & Ipad 2 & Iphone 5
Host
Host

Uživatelský avatar JackieTran | pát bře 25, 2011 7:56 pm

Me bylo divne,ze tam jedna pani se synem z Ciny chteli iPad 64GB s 3G a byla mezi prvnimi a oni pry ze ho uz nemaji :/
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Golf | pát bře 25, 2011 8:02 pm

OSC píše:http://aukro.cz/ipad-2-32gb-wfi-3g-black-v-praze-i1529540121.html nadhera, tohle bych normalne mazal...

25tisíc, to je slušný výdělek. Apple holt nevědomky podporuje i tu šedou "ekonomiku"
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone X
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW4 44
Mac mini 2018

Uživatelský avatar OSC | pát bře 25, 2011 8:05 pm

golf: je to smejd, jeste jak krasne zamazal ty udaje o cene na fakture...
Macbook pro 17" & Ipad 2 & Iphone 5
Host
Host

Uživatelský avatar Gekko gecko | pát bře 25, 2011 8:08 pm

Hajzl zlodejskej!!!! Za 17 koupi a za 25 prodá...koupit to muže jen blázen...stačí mesic počkat a zásoby budou větší
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Nalim-P | pát bře 25, 2011 8:23 pm

Navštívil ma messenger aj s iPad 2. Jupííí :Yahoo!:

Uživatelský avatar KaoluNuKain | pát bře 25, 2011 8:32 pm

Muzu se zeptat na situaci ohledne zasilek z Datartu? Od 19 do 22.00 by mel jezdit poslicek. Uz ho nekdo z vas ma? Popripade jestli volaji dopredu, cekam na to v praci protoze bydlim mimo prahu :)
/// BMW iPhone, Apple Watch, iPad, iPod, MacBook Pro, Magic Mouse, Time Capsule
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

PeterKiss | pát bře 25, 2011 8:35 pm

JackieTran píše:Me bylo divne,ze tam jedna pani se synem z Ciny chteli iPad 64GB s 3G a byla mezi prvnimi a oni pry ze ho uz nemaji :/

to sa už stalo aj mne na Slovensku.... :c(
iPhone expert
iPhone expert

ilijusin | pát bře 25, 2011 9:59 pm

KaoluNuKain píše:Muzu se zeptat na situaci ohledne zasilek z Datartu? Od 19 do 22.00 by mel jezdit poslicek. Uz ho nekdo z vas ma? Popripade jestli volaji dopredu, cekam na to v praci protoze bydlim mimo prahu :)

Já jsem se začal kolem 21h bát a zavolal jsem pro jistotu na infolinku. "Mesík" (výraz pro messengera - cituji pána z infolinky) toho má prý hodně, ale že je na cestě. Kolem 21:30 mi iPad konečně dorazil a teď vám z něho píšu :)

Zbuj | pát bře 25, 2011 10:04 pm

Tak uz je doma :D Byl jsem si nakonec pro nej v Liverpoolu. Kdyby nebyla takova kosa tak fakt super.
Byl sem tam od 1hod predemnou cc 100 lidi a za mnou asi 300 plus co jeste prichazeli. Organize a atmosfera fak suprova. Dali nam piti zadarmoa snazili se nas porad nejakym zpusobem zabavit... Fakt super.
Dostali jsme karticky s popism ipady ktery chceme pro ulehceni prodeje.
Na radu jsem prisel cc 5.30pm super servis, fakt klobouk dolu.
Ted si uz jenom hraju - je fak uzasny. :Yahoo!: :D :D :D

Uživatelský avatar Barberry.pha | pát bře 25, 2011 10:09 pm

iPad 2 - kde koupit, české ceny

Golf píše:Překupníci nevím, ale ti ruskojazyční "zákazníci" nešlo přehlídnout/přeslechnout...

Oni holt "kluci s vychodu" maji pod palcem iStyle na Andelu ... Nevim co by tady na toto reklo vedeni iStylu, ale dokazat to ...
Naposledy upravil Barberry.pha dne pát bře 25, 2011 10:10 pm, celkově upraveno 1
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | pát bře 25, 2011 10:09 pm

co keby ste uz miesto lamentovania a popisovania ako ste ukoristili

zacali pisat skusenosti, dojmy, porovnania

a pokial mozno bez emotivneho ochkania a prazdnych reci?

prajem ipad kazdemu z vas, no mozno tu par ludi caka na jasne slova a na emocie si radi pockaju ale hlavne tie svoje.

takze uz sa ukludnite, kludne sa pochvalte ale myslite na to, co z toho maju ostatni.

a vy dobre viete, co nas zaujima.

asi nie to, ze ste obehali pol republiky a vsade nemali :)))
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar KaoluNuKain | pát bře 25, 2011 10:14 pm

Už je doma :) mesík dorazil skoro na minutu přesně v 21.00

ještě jsem ho tedy ani nezapl, 32GB WiFi Black.
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

ilijusin | pát bře 25, 2011 10:16 pm

Myslim, ze je ted az prilis brzo na nejake postrehy. Preci jen je to pro spoustu lidi prvni iPad a hlavne ta pocatecni euforie neopadne dobrych nekolik dni.
Ja zatim muzu akorat rict, ze se ergononomie posunula o nekolik stupnu dopredu. Zbytek postrehu mozna v nedeli, pokud si nevypalim zornicky :-D

Uživatelský avatar rony | pát bře 25, 2011 10:18 pm

prve dojmy ma zaujimaju a hlavne od ludi co ipad poznaju. tam cast emocii uz je prec.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Zbuj | pát bře 25, 2011 10:43 pm

Ipad jsem nikdy nemel, tak nemam nic moc s cim porovnavat, ale ta rychlost je fakt uzasna oproti iP4... ovsem z ceho jsem nejvice nameko je Smart Cover :D Fakt chytre. Aktivoval jsem si Multi Gesta na nem a to je taky super, no proste nadsenej a ani me to neprekvapuje - prirovnani k iMacu a nadseni z nej... kazda vecicka od Applu ma neco do sebe.

karcekcd21 | pát bře 25, 2011 10:51 pm

Zdravim vsechny stastne majitele iPadu2. Ja dnes takove stesti nemel:-( Popisu vam, co se delo v Datartu v Arkadach na Pankraci : kolem poledniho jsem si zasel na obed (pracuji nedaleko), nic nechteli rict, ze prej az v 17 hod. OK. Zasel jsem tam po pul paty a byl jsem sesty ve fronte. V 5 prisel manazer s tim, ze zasilka je na ceste, mame vydrzet. Domluvili jsme se, si udelame poradnik. Prodavaci souhlasili a jeden z nich v cernem triku s logem Apple vzal notas, nahlasili jsme jmena a mobily a to, jakou verzi chceme. OK. Pul sesta - stale nic. Pry stale cekaji na dodavku. Sest. Prisel manazer s tim, ze auto od dodavetele sice odjelo, ale cestou zbozi nekdo "rozkradl". Takze (udajne) nemaji ani kus. Jo, jeste chvilku pred tim, manager s chlapkem v tricku nekam odesli - na cigo? Nevim. Kazdopadne na Pankrac nedorazil ani kus:-(. Manazer prislibil, ze dalsi zasilka bude prednostne smerovat na tuto prodejnu, ale nevedel, kdy presne tl bude. Jo, pak se jeste ukazalo, ze maji 2 kusy (tusim 16 3G) a tak se s cekajicimi domluvil, kdo si je vezme. Jsem na*ranej a cekam. Kazdopadne v Datartu me hooooodne zklamali. Uzivejte si nove hracky, ja snad taky brzo budu......:-)

Uživatelský avatar KaoluNuKain | pát bře 25, 2011 11:16 pm

Já musím říct pravej opak, v datartu pri predobjednavce sluzby na jednicku; volali mi hned jak jsem udělal rezervaci, pote s upresnenim termínu dodávky a nakonec ještě navrhly zmenu dodávky. Měl jsem totiz domluveno vyzvednutí na pobočce ale nakonec doporučili kurýra abych měl iPad ještě před víkendem, nemůžu si stěžovat :)
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar Golf | pát bře 25, 2011 11:23 pm

rony píše:co keby ste uz miesto lamentovania a popisovania .................

Nevím, zda tohle patřilo i na mě :wink: ale můj dnešní zážitek o emocích není - neslyšet první půl hodinu převážně ruštinu opravdu nešlo, pak byl najednou od ní pokoj :%) . O emocích by bylo to, co jsem tu raději ani nepopsal a stejně jsem o tom přesvědčený, protože si toho nešlo nevšimnout :evil: (dva, tři novináři? lidi evidentně bez rezervace, či nějací jiní prominenti?). Jen taková perlička, byl si tam i Honza Kraus (Uvolněte se, prosím), ale ten asi opravdu tu rezervaci měl, nevypadalo to, že by to dostal na ksicht.

rony píše:........................... pisat skusenosti, dojmy, porovnania
a pokial mozno bez emotivneho ochkania a prazdnych reci?.................obehali pol republiky a vsade nemali :)))

Sorry Rony, ale název tohoto vlákna (kde koupit, české ceny) je o něčem jiném, ve vší úctě k Tobě. Na tohle by to chtělo úplně jiný topic (první zkušenosti, rozdíly a postřehy, názory...). Tohle sem prostě nepatří :oops:, viz např. ten dotaz na JB (to si fakt nejste schopní najít tam, kde to o něm je?)

Edit: už to o tom JB někdo smázl...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone X
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW4 44
Mac mini 2018

xslide | sob bře 26, 2011 12:38 am

Pokud máte někdo jakékoliv dotazy k iPad 2, rád zodpovím. Je to ale můj první iPad, takže srovnávat nemůžu.
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

People | sob bře 26, 2011 12:39 am

Moje dojmy. Je fakt rychlejsi. Ovela lepsie sa drzi, znizenie vahy je poznat. Kamery su naprd, ale k ucelu posluzia. Puzdro smartcover je super. Magnety su silne, dokonca udrzia visiaci ipad. Palec hore.
Zaujimavost skuste si na vystavenych ipadoch hru Tron. Prva aplikacia resp demo ktore nefunguje spravne na ipade. Aplikacia sa otvori v 3/4 okne, zvysok obrazovky divne blika.

Na chodove boli fakt super predavaci ;)
Host
Host

Uživatelský avatar Crempa | sob bře 26, 2011 10:34 am

Tak po vsi te medialni, blogerske a diskusni hysterii jsem dnes zasel do Electroworldu, vybral si model co jsem chtel, vybral si smartcover co jsem chtel, zaplatil 11699 + 799 a sel domu. Prede mnou nikdo, za mnou nikdo, kram prazdnej, zadna rezervace, predplaceni apod...

Electroworld Pardubice
Host
Host

Uživatelský avatar Petrt | sob bře 26, 2011 12:03 pm

V Brne v Elewordu v Shopping parku maji posledni volny cerny 32GB+3G za 16999kc. Bilej jsem vzal posledni. Dalsi dodavky po 30.3.

edit Crempa: Díky moc za tip na EWordl :beer: . Nenapadlo by mě se tam stavit, zvlášť, když se psalo, že jim dojdou zásoby až v průběhu týdne.

Gekko gecko: na mě se taky nikdo nelepil, nikde jsem hodiny nestál. Chápu že si ale v každém threadu musíš dokazovat, jak výhodné bylo pořízení iP1 týden před prodejem iP2 (lehké rejpnutí :D )
Naposledy upravil Petrt dne sob bře 26, 2011 2:16 pm, celkově upraveno 1
iPhone Xs Silver Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad 2018 TV 2015
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Gekko gecko | sob bře 26, 2011 1:56 pm

Když tak pozoruji fotky před prodejnami třeba zde a jinde: http://mobilenet.cz/preview/clanek.php? ... -2-v-praze jsem docela rád že mě to minulo...před 14ti dny jsem si objednal a v naprostém klidu v půl deváté večer vyzvednul svůj iPad v pražské prodejně datartu....nikdo se na mě nelepil,nikdo mi nefuněl za krk a nestrkal do mě. :D
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar Marthin | sob bře 26, 2011 2:08 pm

OSC píše:http://aukro.cz/ipad-2-32gb-wfi-3g-black-v-praze-i1529540121.html nadhera, tohle bych normalne mazal...

tak už ho někdo koupil :ROFL:
další zde
http://aukro.cz/apple-ipad-2-3g-wifi-16 ... 48186.html
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case
Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1
Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Gekko gecko | sob bře 26, 2011 2:16 pm

Jo....někdo to nemůže vydržet tak i něco "málo" připlatí skoro 3k na tomhle ti šmejdi profitují...je to HNUS!
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar KaoluNuKain | sob bře 26, 2011 2:46 pm

Dnes jsem byl v Electroworldu pro smart cover a jedním slovem; pecka! Na iPady jsem se bohužel zapoměl zeptat..

K prodeji na Aukru: můžete se vztekat, můžete s tím nesouhlasit ale je to klasicky příklad kapitalismu a tržní ekonomiky. Velka poptávka a malá nabídka vyhnala ceny nahoru a bylo jasné, ze se někdo chytí.
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar Gekko gecko | sob bře 26, 2011 2:50 pm

To ano,zabránit tomu nelze ale když je někdo tak "nadrženej" na nový ipad2 a nevadí muto....je to jen jeho věc,já bych takový blbec nebyl.....tyhle 3k navíc dejme tomu ale včera tady někdo postoval 3gWifi 64GB za 25k a to už je raubířina....pokud to někdo koupí dobře mu tak...asi má peněz že neví kam s nima.
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar brutus | sob bře 26, 2011 2:51 pm

Tohle neni o nabidce a poptavce ale o lidske blbosti :)
Pred hodkou jsem se vratil z Letnan a v Datartu tam maji normalne ipad2 skladem... Dokonce i vystavene kusy na vyzkouseni... a samozrejme zadne davy kolem nich - dle vyjadreni prodavace "jo vcera se tu par magoru udelalo frontu ale prodala se zatim jen cca pulka" :D
Host
Host

Uživatelský avatar Drago | sob bře 26, 2011 3:52 pm

gekko: sorry, ale to co tu predvadzas je neuveritelne, za posledne 2 dni tu najdem 10 tvojich postov ako ti staci iPad 1 a ze by si vykon 2ky nevyuzil. uz by aj stacilo nie?

A aby som nebol uplne OT, predvcerom som poziadal sestru, ktora zije v Kodani, nech sa ide dnes popozerat po iPadoch, kedze vcera nemohla. Pred chvilou mi volala, ze obehla 5 resellerov a nikde nemaju nic, iba v jednom obchode 5 kusov 16GB s 3G :D no som zvedavy kedy sa dockame my Slovaci v tejto bananovej republike :/

a zacinam byt na tom zle, dnes sa mi o iPade aj snivalo :cry: :D
iPhone 6 64GB Space Gray
MacBook Air 13" Mid 2013
iPad 2 32GB WiFi Black
iPhone 5 16GB Black (2013-2015)
iPhone 3G 8GB Black iOS 3.1.3 (2008-2013)
Obrázek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Metalgirl | sob bře 26, 2011 4:02 pm

Do prčic, to si snad děláte tady prdel ne? OT příspěvky mažu, všichni dostáváte varování. Příště BAN na den, jen tak cvičně, abych se nenudila. MG
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar Peko00001 | sob bře 26, 2011 9:03 pm

MG: takto sa dama nesprava
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Golf | sob bře 26, 2011 9:31 pm

Jsi naprosto mimo... Kdyby takhle nekompromisně postupovali i někteří další moderátoři, tak tu není takový svinčík, jaký tady kdekdo dělá a podle toho to i někdy vypadá...

Jinak dnes ráno měli v ElectroWorldu v Čestlicích jednu 32GB 3G black a několik 16GB (asi v obou verzích), což mě celkem překvapilo. Takže o naprosté beznaději pro toho, kdo měl zájem se asi nedá mluvit.

iPhone X
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW4 44
Mac mini 2018

runner111 | ned bře 27, 2011 7:59 am

Nemá někdo tucha, kde by se dnes v Praze dal ještě koupit iPad2? Jestli tedy vůbec někde reálně mohl zůstat na krámě.Díky.
Apple Watch sport
iP 6 16GB
iPad Air
MacBook air
Host
Host

dabelM | ned bře 27, 2011 8:24 am

Jak jste dopadli s vydodáním iPadu 2 z předobjednávek v Datartu mimo Prahu ?

Mám objednan ze začátku tohoto týdne černý iPad 2 64GB 3G a dle stavu objednávky je uložen v centrálním skladě a čeká na transport do místa předání ( Vaňkovka , Brno ) :cry:
Apple iPhone 6, 64GB, SpaceGray
Apple iPhone 5S, 64GB, SpaceGray, 7.0.4, JB
Apple iPad Air, WiFi+3G, 128GB, SpaceGray
Dell Inspiron 7000, 15"
minulost iP3G 32GB black, iP4 32GB black, iP5 64GB black
Host
Host

Sp4rh4wk | ned bře 27, 2011 9:04 am

Datart nema jiz bohuzel ani kus.. alespon dle vyjadreni z x pobocek datartu a z centralniho skladu.

ls8 | ned bře 27, 2011 10:36 am

Já už mám v Datartu v eshopu u své objednávky uvedený stav HOUSED, tedy připraveno na prodejně k vyzvednutí. Odpoledne si tam zajedu :)
It's what you do in the dark that puts you in the light.

dabelM | ned bře 27, 2011 10:56 am

Housed znamená Bohužel uložení v centrálním skladě a čeká na transport do mista předání. Volal jsem na infolinku a tuto informaci me tam poskytli.
Apple iPhone 6, 64GB, SpaceGray
Apple iPhone 5S, 64GB, SpaceGray, 7.0.4, JB
Apple iPad Air, WiFi+3G, 128GB, SpaceGray
Dell Inspiron 7000, 15"
minulost iP3G 32GB black, iP4 32GB black, iP5 64GB black
Host
Host

ls8 | ned bře 27, 2011 11:00 am

Aha. Tak díky za upozornění. Jakým způsobem se tedy dozvíme, že už je to na prodejně?
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Uživatelský avatar Gekko gecko | ned bře 27, 2011 11:02 am

Měli by tě kontaktovat,jinak centrální sklad má datart v horních počernicích ulice do čertous areál VGP Park...párkrát jsem tam pracovně byl.
Celkem pochybuji že by to ještě dnes rozváželi na prodejny.
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Všeobecně o iPadu