Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

) tak až jim tam dorazí, tak do pěti dnů pak přijdou peníze na účet z kterýho se platilo. Tak uvidíme. iPad mini s retinou by měl dorazit 19.-23. prosince, krásně pod stromeček 

Takze na skladech jich maj asi uz dost 

kotelník píše:A jo jasne, nestahoval jsi ji z icloudu, to jsem si popletl..,

Mate to taky tak? Nejlip je to videt v tmave mistnosti (zavrit se treba do koupelny), kdyz si date jas na maximum a na displayji zobrazite ciste cernou barvu (idealne fullscreen).
"

iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 
krabicka3 píše:Tak uz ho mam, a mam tam nehomogenitu podsviceni (LEDka tmavem pozadi je videt jak vyrazeji podsvicuje).Mate to taky tak? Nejlip je to videt v tmave mistnosti (zavrit se treba do koupelny), kdyz si date jas na maximum a na displayji zobrazite ciste cernou barvu (idealne fullscreen).

Kdyby to bylo nehomogenni tak jako ostatni LEDky pod mym displayem (viz prilozena fotka v mem predchozim prispevku), tak to jeste skousnu, ale tohle se mi vylozene nelibi. 

"

"

"

Gekko gecko píše:Nevím nikdy jsem apple produkt před koupi nezkoušel ale není nepsaná povinnost prodejce umožnit zákazníkovi před koupi vyzkoušet?
Pak je taky možnost v istyle nebo jinde objednat přes internet osobně vyzvednout a když displej bude mít špatné podsvícení, do 14dnu vrátit pak na prodejce smůlu, vzít to musí a důvod zákazník není povinen uvádět.

. Když mám 100%, tak na 99% to klesne až tak za 30-40min dle náročnosti použití, ale když začínám na 99%, tak je úbytek baterie standardní. Dnes ráno jsem měl 99%, tak jsem restartoval, naskočilo 100% a do poklesu na 99% se dostal po cca. 30min.

georgeoldman píše:Nedělá. Dělalo to i při iOS 5, 6....prohledej si toto forum, už se to před dlouhým časem řešilo a několikrát.....

Kolikrat se ani nehlidam a na iPadu pisu i dlouhe slohovky
Mnoho lidi, co hulakaji, ze to neni na praci, maji ponekud jednostranne, mozno bych definoval i omezene mysleni a tak si pod pojmem prace predstavuji jen jakesi vytvareni ci kreativni cinnost, ale jsou oblasti, kde se i iPad efektivne vyuzije po pracovni strance, napr. v nekterych kategoriich administrace ci spravy a nemusi to byt nejaka mala firma, ci garaz, ale i korporatni segment. Pro me je iPad idealnim doplnkem k PC/NB, kdy vetsinu zalezitosti, predevsim tech konzumacnich zastane na jednicku, nemluve a pohotovosti, pohodlnosti a vydrzi baterie. Jak bylo receno, prodlouzena ruka a nejak si dnes nedovedu predstavit, ze bych iPada nemel. Pro me ta era, kdy jsem kvuli kazde pikacovine zapinal pocitac nebo notebook uz davno skoncila.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé