Tak prave sedim u iPadu a pisu vam z neho prvni dojmy. Znamy si ho dnes privezl ze statu. Udajne ani necekal prilis dlouho, bylo pred nim v LA asi 50 lidi. Platil kartou sveho bratra, ktery zije ve statech, jeho VISA , i kdyz je mezinarodni, proste nevzali.....
Muj prvni dojem - je to pomerne dost velka placka, ktera se docela nesikovne drzi v ruce. Clovek ma pocit, ze mu kazdou chvilku vyklouzne z ruky....je i pomerne dost tezky a to tento pocit jeste umocnuje. Jinak display pekny, reaguje prakticky okamzite ,zadne zpozdeni u aplikaci prakticky neni znat, procesor to bez problemu zvlada. Moc se mi libi klavesnice ,"tlacitka" jsou jen o malo mensi, nez na klasicke apple klavesnici. Libi se mi i listovani ve fotkach, to je skutecne velmi prijemne a rychle, stejne, jako orientace na webu. I kdyz to je samozrejme hlavne o kvalite wifi signalu. Zkousel jsem i filmy, dovedu si predstavit koukani pri cestovani v letadle a nebo nekde v transitu. Na iPhonu je to precejen hodne malicke. Knihy jsem vyzkouset jeste nemohl, Stanzu tam Petr jeste nema nainstalovanou a nezkousel to. Jinak ovladani je prakticky totozne s iPhonem, jen je samozrejme prijemnejsi diky velikosti displaye a ikonek. A diky procesoru jsou odezvy samozrejme rychlejsi.
Muj prvni dojem-urcite to je hodne zajimava vecicka, i kdyz pusobi ponekud "krehkym" dojmem. Bez obalu-tasky, bych jej asi nikde moc netahal. A co mne docela prekvapilo, tak se docela "hreje" , zada jsou po necele hodine docela dost tepla, urcite vic, nez macbook. Jak to ma resene chlazeni, to jsem nevykoumal, napada mne jen , ze asi nekde kolem dock konektoru. Protoze jsem vicemene cekal, jak to bude vypadat, tak zadne prehnane nadseni, jsem uz docela strizlivy, ale na mem rozhodnuti jej v blizke budoucnosti koupit manzelce, se nic nemeni. Urcite se ji bude libit.

A ted ho uz musim zase vratit....