Tak a mám ho taky, akorát jsem si ho přivezl (64GB 3G white)...
Včera ráno jsem odpověděl na tu omluvu z iStyle, odpoledne chvíli po šesté telefon, a zda mám prý nadále zájem o iPad 2. Že si ho mám tedy dnes vyzvednout! Tak to jsou ale frajeři v iStyle (dorazila prý nějaká malinká dodávka iPadů), takhle se zachovat na základě zde zveřejněné nespokojenosti
Mimo jiné jsem zde psal, že ho budu mít začátkem týdne, objednávka u Datartu 19.3. telefonicky i od nich potvrzená. 24.3. dokonce i po změně dodacích podmínek (původně platba předem s vyzvednutím na prodejně, potom ale změna - přeci někomu nebudu dopředu cpát peníze za něco v čase "někdy" - změna na dovoz kurýrem s zaplacením na dobírku, přivezou v pondělí či v úterý). Ani v úterý večer se nic nedělo, ač jsem si i podle toho organizoval pracovní povinnosti, neráčili se ani ozvat, šmejdi. Tak jsem tam v pět volal, a to bylo výmluv, nakonec jsem skončil u nějakého jejich šéfa, sliboval dárek, omlouval se, vymlouval se na Japonsko...
Asi trest za to, že jsem nezaplatil předem (ať si to ti hajzlové dají jasně jako pravidlo na eshop a nebude o čem... ale takhle už s Datartem nic společného nemíním mít, platbu při vyzvednutí na prodejně neumí - spíš ale nechtějí umět - no a včera mě tedy iStyle, respektive manažer, velice příjemně zaskočil), takže je doma