Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

rony píše:stale plati, ze sa na ipa 2 v celom cr caka a neda sa kupit z pultu?

Sp4rh4wk píše:Jeste mi ted volali kvuli nejakemu Pojištení mobilních výrobků z datartu... mate nekdo zkusenosti z reklamaci pote, co je produkt takto pojisten? napriklad pri manualnim poskozeni apod... Jen at vim, jestli to na neco vubec je

(hloupy vtip. Proste za ty penize mi zadne pojisteni za to nestoji).

People píše:Sp4rh4wk píše:Jeste mi ted volali kvuli nejakemu Pojištení mobilních výrobků z datartu... mate nekdo zkusenosti z reklamaci pote, co je produkt takto pojisten? napriklad pri manualnim poskozeni apod... Jen at vim, jestli to na neco vubec je
http://www.datart.cz/sluzby/pojisteni_m ... robku.html
zjednodusene zaplatis 1800kc a ked do troch rokoch s nim jebnes o zem tak ti poistovna vrati 90percent z povodnej ceny ipadu.

Sp4rh4wk píše:Tak dneska jsem opet nepochodil, nestihl jsem zde nabizenou rezervaci v electroworldu ...
Už jsem několikrát v předchozích dnech slyšel že někde po Electroworldech mají iPady 2 všech typů. A upřímně, to že jsi nestihl rezervaci není asi chyba obchodu, ne?

Já jsem toho názoru, že se prostě iPady ještě sehnat dají, akorát chce o to mít tip na to kde.
a to jsem opravdu mel zajem si do Brna pro nej zajed...
"

"
brutus píše:V reale to s dostupnosti neni vubec tak horke, kdyz jeste v utery sel ipad2 koupit minimalne ve 2 obchodech v PRG (coz je z hlediska svetoveho trhu okrestni mestecko nevyznamne povincie) ...

Ztrávil jsem tam dobrou půl hodinu a za tu dobu tam byli dva zákazníci kvůli nějakému příslušenství. 
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 
dkaci píše:Ja jsem ho dnes normalne poridil v qstoru. Cca v pul 10 jsem dorazil do obchodu, vyfasnul jsem cislo a za 2 hodky odchazel s ipadem. Poslal jsem tam znameho, ktery mi ted volal, ze bez fronty poridil 2 a stale je par kusu k dispozici. Volat tam nema cenu, prestoze jsou tam velice ochotni prodavaci nemohou je rezervovat. Proste vyrazte a modlete se. Drzim palce ?

iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

MINICOOPER píše:Potvrzuji již jsem dnes pořídil druhý kus ipadu 2 a to jeden 16GB černý wifi v istyle hned toho 25.5 a jeden dnes 32GB Wifi černý a v pohodě, rano jsem tam dorazil v půl devatý dostal číslo 78 a v poledne dorazil zpět, zaplatil a odnesl.... Jen me sere to že ten dnesní má zezadu v rohu 2 malé vlesečnicové malé prasklinky. Po zavolaní do QStore mi rekni at jdu do českého servisu. Tomu říkám že se uměji a chtějí o zakazníka postarat. Jinak jsou tam ochotní to asi ano ale s tímto mě vyloženě naštvali....
?
) a nemyslim si ze to je marketingovy tah, mozna to ze nalakali nove zakazniky a vyrobit x-desitek milionu ipadu a uspokojit prvotni zajem o dany produkt je treba i nerealne ... Kolik vyrobily pristroju s WP7 a kolik jich zustalo na sklade ...
"
Jinak dva mam proto, že jsem si koupil nejprve koupil tu 16GB ale chtěl jsem 32GB a tu mi v iStyle nedali i pres to ze jsem měl rezervaci jako jeden z prvních, tak jsem vzal 16GB co meli pro mě nachystanou (protože jsem puvodně 16GB chtěl ale nevyhověli mi ve zmeně asi 3 dny před začátkem prodeje
). Chtěl jsem ale 32 GB a tu jsem si koupil dneska, tak ten ipad2 s 16GB prodávám kamaradovi za cenu kterou jsem ho koupil
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé