Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
rony píše:stale plati, ze sa na ipa 2 v celom cr caka a neda sa kupit z pultu?
Sp4rh4wk píše:Jeste mi ted volali kvuli nejakemu Pojištení mobilních výrobků z datartu... mate nekdo zkusenosti z reklamaci pote, co je produkt takto pojisten? napriklad pri manualnim poskozeni apod... Jen at vim, jestli to na neco vubec je
People píše:Sp4rh4wk píše:Jeste mi ted volali kvuli nejakemu Pojištení mobilních výrobků z datartu... mate nekdo zkusenosti z reklamaci pote, co je produkt takto pojisten? napriklad pri manualnim poskozeni apod... Jen at vim, jestli to na neco vubec je
http://www.datart.cz/sluzby/pojisteni_m ... robku.html
zjednodusene zaplatis 1800kc a ked do troch rokoch s nim jebnes o zem tak ti poistovna vrati 90percent z povodnej ceny ipadu.
Sp4rh4wk píše:Tak dneska jsem opet nepochodil, nestihl jsem zde nabizenou rezervaci v electroworldu ...
brutus píše:V reale to s dostupnosti neni vubec tak horke, kdyz jeste v utery sel ipad2 koupit minimalne ve 2 obchodech v PRG (coz je z hlediska svetoveho trhu okrestni mestecko nevyznamne povincie) ...
dkaci píše:Ja jsem ho dnes normalne poridil v qstoru. Cca v pul 10 jsem dorazil do obchodu, vyfasnul jsem cislo a za 2 hodky odchazel s ipadem. Poslal jsem tam znameho, ktery mi ted volal, ze bez fronty poridil 2 a stale je par kusu k dispozici. Volat tam nema cenu, prestoze jsou tam velice ochotni prodavaci nemohou je rezervovat. Proste vyrazte a modlete se. Drzim palce ?
MINICOOPER píše:Potvrzuji již jsem dnes pořídil druhý kus ipadu 2 a to jeden 16GB černý wifi v istyle hned toho 25.5 a jeden dnes 32GB Wifi černý a v pohodě, rano jsem tam dorazil v půl devatý dostal číslo 78 a v poledne dorazil zpět, zaplatil a odnesl.... Jen me sere to že ten dnesní má zezadu v rohu 2 malé vlesečnicové malé prasklinky. Po zavolaní do QStore mi rekni at jdu do českého servisu. Tomu říkám že se uměji a chtějí o zakazníka postarat. Jinak jsou tam ochotní to asi ano ale s tímto mě vyloženě naštvali....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé