Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

schmiedy píše:ok tak teda, kdybych sel do 3g verze, tak jsem si dal strop 15tis. Nebude potom 16gb malo? Proto jsem myslel 32gb wifi...Jsem student, co dre rukama vedne vnoci...

MINICOOPER píše:A ted neustalé dilema nad iPadem, je vubec neco na co bych ho potřeboval mam-li doma naprosto skvělý macbook air?
"

House_MD píše:myslím, že i jako student ti nic a nikdo nebrání v tom, abys chodil o víkendu nebo v týdnu do práce.

barberry.pha píše:MINICOOPER píše:A ted neustalé dilema nad iPadem, je vubec neco na co bych ho potřeboval mam-li doma naprosto skvělý macbook air?
No ale ten Air ma manzelka ne?![]()
Takze duvod ke koupi ipadu specialne pro tebe urcite jesedi se s nim lepe na gauci nez s notaskem
aby ti pak nezustal air a manzelka nezabavila ipad

Pořád jsem si myslel, že počkám na dvojku, ale poslední články spíš naznačují, že by mělo jít o změnu typu 3G -> 3GS, takže opravdu nevím...Co jsem tak všude četl, tak výkonu je snad dost a foťák ani facetime kameru nepotřebuju. Čekal jsem na lepší rozlišení, to ale asi nebude. Jediné z čeho mám strach je to, že současný iPad má jen 256 MB RAM
Stačí vám to? A myslíte, že to bude stačit i v budoucnu např. na lepší hry?
.

I kdyz ja osobne si na ten druhy rad pockam. Momentalne jej vubec nepotrebuji, vse,co na cesty potrebuji , mam v iPhonu a iPad planuji koupit ,jako prijemnou hracku a doplnek. A prave proto, ze mne takrikajic bota netlaci, tak si tech par mesicu na dvojku rad pockam. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé