Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

No nic, jdu ho zaktivovat. Do 14 dnů ho můžu vrátit, tak si potom možná pořídím iPad 2...Každopádně mám radost..

eRiper píše:50:50 - iPad vs iPad 2

...

Kapacita asi 16GB, mne to bohate stačí aj teraz na iPhone, 3G neviem, príplatok sa mi zdá byť dosť vysoký, zvlášť keď väčšina miest kam by som iPad bral má WiFi.

, zítra zkusím u Tmobila zjistit, zda jde aktivovat na dvě SIM jeden datovej tarif (a dělit se o FUP). V jednom ze zdejších threadů o iP2 někdo psal, že to Tmobile SK umožňuje...
Petrt píše:PS: 3G v iPadu ani nepotřebuji (kdyžtak si ho nasdílím z telefonu), hlavní důvod je pro mě GPS přijímač.

. Hned ta první věta, nemá tam být: "...kde mám GPS taky." ?
. Předpokládám žes to myslel tak, že ho budeš sdílet s telefonu
. Ale pokud se pohybuješ a hodláš používat iPad v místech kde je Wi-fi a už máš telefon s GPS, je to jasné. Já osobně bych šel asi také do 3G verze, přeci jen u VF je to za 90 kč/měsíc a iPad bych měl stále u sebe. Nějak by mě nebavilo vždycky nejdřív nahodit tethering na iP, pak na iPadu a až pak mít možnost se připojit. I když s novým iOS 4.3 by to už neměl být takový problém
. Bohužel s 4.3 končí podpora 3G a tím pádem přicházím o tuto možnost. Mít 4G tak určitě Wifi verze...
. Sám si ale přiznám, že investice 2,5k do této "fičury" je dost.
. Opět se ukazuje co je TM za operátora (proto je pro mě nepochopitelné že má nejvíce zákazníků i tržeb...)

Maximus-CZ píše:No, když už pojedu podle GPSky, tak určitě né na iPadu, ale na mobilu, kde mám net taky... Já teda nehodlám platit takovou pálku jen abych mohl dál platit za to, že se budu připojovat do sítě.

), využít to sice nemusím, ale asi lepší mít a nepotřebovat než nemít a potřebovat.
tam potom 3G verze ano 

"

BestBuy has posted a FAQ about their iPad 2 sales. BestBuy will not be offering online sales at launch. They will implement a "ticket system" at their retail stores. Tickets will be handed out at 4:30 PM local time on March 11th. These tickets will be used to get an iPad 2. Presumably they will be giving out only as many tickets as they have iPad 2s, so you won't needlessly wait in line if stock runs out.
BestBuy also says that only BestBuy Stores with "Apple Areas" are going to be carrying the 3G models, so that is something to consider if you are interested in the 3G model. Several readers have also noted that their BestBuy's are limiting customers to one iPad 2 per customer. We've heard mixed reports but many Best Buy stores seem to be getting ~100 different models of the iPad 2 in stock for launch day.

Dnes jsem dal nabídku k prodeji iPad 32GB 3G. 
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé