Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Čau kluku, to se tedy máš opravdu čím chlubit. Tak ti "šmejdi" reagují přesně na chování takových šmejdů, jak ses tu uvedl, a to je jen jedna z mnoha reakcí, co jsem na netu zaregistroval. Kvůli takovým opravdu ceny zvedají, viz výše má objednávka a následně druhý den cena o tři litry navíc (naštěstí mám rozumnou cenu potvrzenou)... A už teď budou blokovat tyhle předobjednávky na úkor přímého prodeje.xmen201 píše:Čau kluci.Tak sem předobjednal u 3 firem.Jsem zvědavý kdo se ozve dřív.Doufám,že se šmejdi nedomluví a nebudou umněle zvyšovat cenu!!!!!
macuser píše:Datart.Takze ty jsi zaplatil a pujdes si na prodejnu? Asi pred mesicem jsem tam objednal malickost. Chteli platbu predem. Zaplatil jsem, ale necekal jsem, ze cely proces bude trvat tyden. Nejdelsi byla preprava na specifickou pobocku - 5 dnu. Mel jsem tam cestu den predem. I kdyz meli na pobocce skladem 10 takovych malickosti, tak tu mou objednanou jeste nedostali. Odesel jsem s prazdnou a odmitli me se slovy "meli bychom v tom chaos" a "musi mit na prodejne zasoby, kdyby si to chtel nekdo koupit". Coz bylo tesne pred zavirackou, ale budis. Bohuzel v ten okamzik ma nahodny zakaznik lepsi moznosti, nez ten co to mas jiz zaplaceno. Vyzvedl jsem si to nasledujici den. Datart a platba predem, nikdy vice.
Golf píše:Váš optimismus moc nesdílím...
Apple má kritický nedostatek iPadů 2, nedokáže uspokojit poptávku
[url=http://www.[BULVAR: odkazujte na jiné zdroje].eu/2011/03/17/ipad-25-3-2011-v-cr-pravdepodobne-ne/]iPad 25. 3. 2011 v ČR? Pravděpodobně ne[/url]
charlie77 píše:No tak Datart zlevnil všechny iPady o 600,- to je sice dobrý, ale já to mam předobjednaný a taky už zaplacený a cena byla ještě o 600 víc. Doufám, že se Datart zachová slušně a těc 600 vrátí!
jfk_jfk píše:charlie77 píše:No tak Datart zlevnil všechny iPady o 600,- to je sice dobrý, ale já to mam předobjednaný a taky už zaplacený a cena byla ještě o 600 víc. Doufám, že se Datart zachová slušně a těc 600 vrátí!
Mne se stalo to samé dokonce mi psali, že mi rozdíl v ceně vykompenzují nějakým příslušenstvím. Nakonec jsem jim napsal žádost o úpravu ceny a bez problému to udělali. Moc se mi líbí jejich aktivní přístup hned volají na telefon a informují jak předobjednávka pokračuje.
tereza.hrdli píše:Teď jsem se na facebook stránkách iSetos dočetla, že ty předobjednávy byly zrušeny z důvodu toho, že Apple vydal nařízení, které zrušilo svolení organizovat přijímání předobjednávek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé