Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

.

Jo a píšeš tu, že dvojka je dobrá pro ty, co nemají jedničku. To ty jsj snad byl taky
Promiň, alr už mě fakt nebaví číst každej tvuj druhej příspěvěk o tvym přesvědčování, že si udělal dobrý rozhodnutí. 

iPhone 4 16GB iOS 5.1.1
iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1

.

Petrt píše:Jedna (pro me) neprijemna zkusenost. Videa, ktera iPohne4 prehraje plynule (nejcasteji 720p) se i ve stejne aplikaci sekaji. Zkousen Oplayer, OplayerHD a Buzz. Toto jsem vubec necekal.

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
)

ls8 píše:To, ze ti do iMovie v iPadu nejdou naimportovat videa neni chyba, ale zamer. iMovie v iPadu je urcene pouze pro sestrihani videi natocenych primo iPadem, videa z digitalni kamery nebo z jineho zdroje musis samozrejme strihat v pocitaci v desktopove verzi iMovie.

"

barberry.pha píše:Mam iMovie sice v 1, ale videa ktere jsem do ipadu nahral pres camera connection kit s ip4 se mi v iMovie ukazaly a muzu je normalne strihat, upravovat.
Nemam zadnou jinaci kameru, takze nevim jak je to u videii s jinych zarizeni, ale s ip4, a pocitam ze i jineho iphonu, no problem.
Jestli treba v iMovie pro iDevice nejde pracovat jenom s videii ktere byly iDevice natocene? Ale zkusim tam nahrat neco jineho a uvidim :p

) pres wifi to preneses, takhle kablikem pripojis iphone pomoci camera connection kit k ipadu a videa nebo fotky si v klidu presunes a muzes pak upravovat treba v iMovie, ktere se na ipadu ovlada lepe nez v iphonu
zadny problem, zadny krkolomnosti 
"
. Jestli prekousnes investici, tak si jej kup. Myslim, ze minimalne zpocatku jej kdyztak celkem bez problemu prodas dal...
. Tot muj nazor na tuto vec.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé