Tomáš14 píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s obalem na Ipad 2 ..?
libi se mi tenhle obal
http://applemanila.com/wp-content/uploa ... -case.jpegprotože je praktický a dá se využít. jen bych od vás potřeboval vědět, pokud s tim máte zkušenosti, zda bude možno použít i na Ipad 2... ? nikde jsem nenašel informace k jakému typu to je. Díky moc.
rony píše:to je k jednotke, nepasuje
ja tento obal mam na IPAD2, samozrejme ze to nie je original od apple ale porovnaval som ho s tym na ipad1 a ak by som nevedel tak to vyzera na uplne rovnake vyrobky len ine modely. Jedina vec co mi vadi je ze magneticke aktivovanie mi vypina ipad ked flipnem cover pod ipad, cize mi reaguje ako by som cover zavrel.
Daju sa kupit aj rozne ine farby okrem ciernej lebo som videl aj modre a zelene, samozrejme rovnaky material.
Zatial som spokojny a lepsi (mensi) som nenasiel. Mozno dodam dalsie negativum ale to je samotnym dizajnom ipadu pretoze je obly. Kusok tazsie za zapajaju konektory kedze je to pod hlupym uhlom a zositie coveru niekedy zavadzia, co nie je u ipadu1 keze ten ma celu hranu okolo rovnu ("kolmu")