Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
Adam Konečný píše:Dneska jsem si ho byl prohlédnout a vyzkoušet v ostravském Qstoru. Měli tam vystavené 3 nové iPady a hned vedle toho iPady 2.
Podle diskuze jsem si myslel, že zahřívání nebude nic strašného, ale ono to je dost poznat při přímém srovnání iPadu s iPadem 2. Je možné, že jsou stále napájené proto akumulator pracuje.
Loni jsem si pořídil 2x iPad 2 jenže oba měly špatný display - podsvícení, takže jsem je vratil . Opravdu jsem si chtěl pořídit nový iPad ale takhle teplý iPad nedělá dobrý dojem.

. Nemám rád, když někdo neříká zcela pravdu (slušně řečeno), proto ta má reakce.
Jinak také jsem se dočkal, display je nádherný, zejmena , když leží vedle iPad2. Ale zase až takovy wow efect se u mne nedostavil. Ale kouká se na něj hezky. Přehřívání - nepozoruji oproti dvojce žádný extrémní rozdíl, myslím, že je to jen jakýsi subjektivní pocit daný tím, že se o tom často píše a někteří se na to až příliš díky tomu zaměřují. Jinak spokojenost, žádné problémy, už je i v novém červeném kabátku, http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem ... 0985214169 který z chiny přišel za neuvěřitelných 12 dnů a nádherně pasuje. U mne maximální spokojenost.

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
iPhone 5 16GB White [iOS 6] [CZ]

"

Kotelnik píše:funguje Vám v pohodě mobilní připojení na iPadu s LTE? Mě dost často přestane fungovat a musím dát obnovit síťová nastavení. Restart ani režim letadlo nepomáhá...
Rady prosím? internet O2, APN internet
ještě jsem zkusil znova zandat simku, mám ji jen ořízlou, tak možná zde je problém... i když nevím tak úplně proč by pomohla obnova nastavení síťových služeb, to je divné
Taky tady http://spravodaj.madaj.net/ HD

iPhone 5 16GB White [iOS 6] [CZ]

Zhruba stejny pocet aplikaci a her, ale o polovinu fotek mene, ze by ta retina a logicky vetsi velikost fotografie kopirovane do iPadu? Mam totiz pocit, ze iTunes v pripade iPad 2 osekaval velikost, kdezto new iPad bere velikost celou.
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

Ono i mě lépe vychází raději investovat více a koupit 64GB variantu. Spíš ještě hledám cesty, jestli můžu ušetřit.

Zvažuju iPad 3 nebo mini...4ka je už pro mě zbytečně drahá! 

)
Stále ještě zvažuju jestli mi nahradí ntb - co třeba sosání z netu - uloz.to atd...? Pak data zkopčit na hdd... asi ne, žeee?? 

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé