Všetko sa dá len treba chcieť.Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Všetko sa dá len treba chcieť.

... jinak závidím. Já objednal dneska, tak prej do 14 dnů ho mam určitě doma. Takže si ještě počkam 

"
V Letnanech v Datartu uz nic nemaji, na Cernem Moste v EW ani Datartu taky ne. A jeden povodeny prodejce na www.sbazar.cz je ma ale vsechny o 2000kc draz. Tvrdi jak to vozi pres oficialni distribuci, jak jim musi platit bokem a blablabla a ze jich denne prodaji 300 protoze je o ne desny zajem. Nechapu ze nekdo vyhodi prekupnikovi o 2 litry navic a jeste kdovi s jakou zarukou.

mikis.m.s píše:Tak mi taky došel iPad 2 objednany 31.3. V Electroworldu... V 18:00 bude vybalovačka...

Roman_Pe píše:Ak si z Brna, tak skús Datart vo Vaňkovke. Tam som videl iPad2
Fakt diky moc za info... Sice jsem chtel 32GB bilou barvu a maji tam jen 64 wifi cerny, ale tak ty dva taci si priplatim velice rad, nez cekat buh vi jak dlouho. A po zkusenosti, jak jsem cekal na iphone 4 celych 5 mesicu a pak jsem si ho uz ani nekoupil, to cekani nehodlam riskovat...

ale dneska jsem to stihl v cas

lukasm píše:Tak mi ted volal pan z Datartu že 25.4. 11 prijde velká dodávka iPadu2 tak to jsem na to strašně zvědavý už se na něj teším jak malej kluk. Ta verze co chci není vubec nikde

uz chi taky
Trochu OT: Furt premejslim ze dam vsechny prachy za iPada a tenhle mesic mi nezustane moc penez navic, tak se trochu bojim abych ve finale z nej nebyl zklamanej protoze na stahovani placenych aplikaci nebude a bez nich to toho moc neumi. Predtim jsem iPada jeste nemel...tak nemam s timhle zadne zkusenosti. No prinejhorsim to budu mit do pristi vyplaty jen na cumeni filmu a na net. Hlavnim duvodem proc to kupuju je to ze me nebavi tahat macbooka do posteje. Je moc velkej a tezkopadnej a za klavesnice je tam proste takova navic 

Teraz som pozeral tak iPad 2 64Gb 3G v prepočne na Kč je 21200,- 

"

barberry.pha píše:OT: tak zase zajimavy inzerat na aukro pro hodne bohate![]()
http://aukro.cz/prodam-apple-ipad-2-whi ... 25456.html
Ipad white 64gb 3g za 27000 kc , cenu o tisic- dva navic bych pochopil ale tady toto ...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé