Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Dodo
.. koupil jsem 16gb WIFI verzi a jsem za to rád.. je to geniální zařízení.. neustále mám u sebe veškéré věci do školy od skript přes poznámky atp... jen je mi ted osobně líto, že jsem nešel tenkrát do 3g verze, protože s ní bych nemusel platit 450 měsíčně za BIS "Blackberry Internet Service" a Internet v mobilu u O2... nicméně jsem ted iPad prodal a půjdu do 3g verze... ještě se ale rozmýšlim jestli 1g nebo 2g, protože vykonostně na aplikace které používam mi plně dostačuje 1g

. Takže ne, nikoli, nelze, nejde - stejně jako u iPhonu a iPodu. Možná něco s JB, ale...Legally Blond píše:Gekko androidí tablet si jistě najde časem kupce a nebo jej necháš doma, beztak jseš v tom uvrtanej a iPad tě bude pořád hlodat, každopádně to co napsal Slimak je naprostá pravda, moc dobře napsané díky.

pojedu

"

(mám pocit že to bylo v díle vadí nevadí....tady někde je online http://www.serials4you.cz/serial.php?ids=3 jak si kluci postavili klub
)
není v současné době na světě lepší zařízení než iPad a iPad2 od APPLE tak to prostě JE: 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé